Smakis!

Vi har börjat lite smått att låta Sigrid smaka på det mesta som vi andra äter, typ en liiiten brödbit, ost eller en liten sked av någon fruktsmootie som vi har gjort. Hon riktigt hugger tag i ens finger nu, så hon är verkligen intresserad nu, och redo! Tänkte försöka laga små smakisar nu, så som vi gjorde med Arvid. Ska bli spännande! Köpte förresten hem lite babygröt, banansmak från Semper.. låter bilderna tala sitt språk! Så vi övar för fulla muggar här hemma! 
 
 


Publicerat: 2013-09-11 @ 13:23:00


1 kommentarer
Postat av: Yohannas.se

Tack & lov för matglada brn säger jag :) haha.. Eller hur? Hur gammal är din lille goding? Jag började med smakisar runt 6mån och det var också just för att han formligen vräkte sig fram för att få smaka på allt som han ju såg att vi åt.. Å han är lika matglad nu (14mån).. sååå skönt! Man märker direkt när han inte mår bra, för då är aptiten en totalomvändning (=botten).

Svar: Haha, ja, känns alltid lugnare när barnen gillar maten! 😊 Sigrid är 5,5 månader så vi har precis börjat, hon är lite mindre på än vad hennes storebror var, men vi tar det piano 😉.. Hon har fått smaka på lite av varje av vad vi har haft till middag, eftersom storebror är så rolig och titta på när han äter. Håller med om det där med måendet till fullo! Man känner liksom på sig att det kanske är en liten förkylning på G..
Lisa Backman

2013-09-18 - 22:06:59 | URL: http://maiplunevermind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!