Himlabadet!

Igår så var vi och badade på Himlabadet, som är ett stort äventyrsbad i Sundsvall. Det var nästintill tomt vilket var väldigt skönt. Arvid trivdes som fisken i vattnet och skulle hela tiden ut på det lite djupare där han skulle "simma" med sina badpuffar!

Publicerat: 2012-10-19 @ 20:46:28


Flyga flygplan!

På onsdag så åker Arvid och jag upp till Sundsvall för att besöka mor, far och lillebror! Ska bli skönt att få lite ledigt från jobbet. Är dock lite nervös med flygningen denna gång, eftersom vi ska byta flyg i Stockholm. Tidigare har vi alltid åkt direktflyg men eftersom det flygbolaget vi flög med tidigare har konkat, så har det inte riktigt funnits något som har tagit över. I alla fall inte till rimlig priser.. nåväl.. han kan ju numera gå/springa själv så jag behöver väl förhoppningsvis inte kånka runt på honom.. tur att det finns lånevagnar på flygplatserna som man kan låna!
 
Så nu får jag ta och skriva ihop en packningslista till oss, så att vi inte glömmer något viktigt.. listor är bra!
 
Airbus A340, bild lånad från SAS.
Publicerat: 2012-10-15 @ 20:20:16


Första alstret från förskolan!

Denna teckning låg på Arvids hylla. Hans allra första alster! Blir nog till att införskaffa en pärm där vi kan sätta in allt som han gör och tar med sig hem! Roligt att se tillbaka på om några år och se hur han utvecklas!

Publicerat: 2012-10-02 @ 15:45:00RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!