My Moment by Smartson

Såg att man kunde ansöka om att bli Smartson testpilot för en ny drickyogurt från Lindahls. Den låter väldans god! Ansöker gör du här!!
Publicerat: 2012-05-31 @ 20:47:45


Härlig helg!

Helgen som var spenderades mestadels utomhus. Det snickrades, klipptes gräsmatta, krattades grus, fixade till Arvids sandlåda...  ja, kan säga att gräva bort gräsmatta (..eller mossmatta, oja.. MossaGTI fungerar!) och att kratta grus, eller snarare stenar.. kan inte fatta varför man har lagt ut så hiskeligt stora stenar... makadam nästa.. ger en fruktansvärd träningsvärk i armar och rygg, på ställen man inte trodde det gick att ha ont.. men vad gör man inte för sina barn! Arvid blev väldigt glad för sin nya sandlåda i alla fall!

Vi har även kommit väldigt långt på fasadrenoveringen, men det får bli ett inlägg som får komma inom kort!

Publicerat: 2012-05-22 @ 20:38:39


På hjul!

Nu har vi äntligen hittat en cykelvagn, både till god kvalité och till ett okej pris. Vi hittade den av en ren slump på XXL, en Burley HoneyBee. Arvid tyckte mycket om att sitta där, så får väl se när vi får till premiärturen! Kommer att bli perfekt ner till badet i sommar, till mathandlingar och till förskolan!

Och idag är det även 16 maj, och Arvid blir 17 månader! Fatta, snart 1½ år sedan han kom till oss! Älskade lilla busunge!

Idag klättrade han även ut från sin spjälsäng för första gången.. vi fann honom sovandes i våran säng nu ikväll.. blir spännande nattningar hädanefter...XXL Sport & Vildmark AB
Skulle köpa en cykelvagn och fick världens bästa service! Paketet vägde ju en del, men det var inga problem, jag fick hjälp med att bära paketet till bilen! Personalen där även mycket hjälpsamma och trevliga!
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Publicerat: 2012-05-16 @ 21:59:44


Skarpsynt test!

Har fått äran via Smartson att testa dessa nya endagslinser DAILIES TOTAL1® från CIBA VISION. Använder annars DAILIES All Day Comfort och visst, jag blir torr i ögonen när jag sitter och arbetar framför en dator dagarna i ända (mer eller mindre), så det ska bli trevligt att sätta dessa på prov!

På hemsidan kan man läsa att den banbrytande designen av DAILIES TOTAL1®kontaktlinser innebär:
  1. Över 80 % vatten, nästan lika mycket som ytan på ditt öga.
  2. Har den bästa andningsförmågan och den högsta syregenomsläppligheten av alla endagslinser på marknaden med mer än 6 gånger större andningsförmåga* än traditionella kontaktlinser
  3. För en känsla av bestående silkeslen komfort hela dagen, eller pengarna tillbaka.
Publicerat: 2012-05-02 @ 20:35:44RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!