Tävling! Vinn presentkort hos Lekmer!

Tänkte ha en liten tävling för mina läsare där ni får chansen att vinna ett presentkod på 100kr hos Lekmer.se att shoppa för!

Reglerna är enkla!
  1. Gilla Lekmer på Facebook!
  2. Klicka på bilden nedanför och hitta ut en leksak som du tycker riktigt bra om!
  3. Kommentera sedan detta inlägg med en länk till den leksak som du gillade bäst! Glöm inte att skriva ditt namn och email så att jag lättare kan kontakta dig för att skicka vinsten!
 
Tävling pågår t.o.m söndag 23 september kl. 23:59! Lycka till!
 
Publicerat: 2012-09-07 @ 11:46:57


Sista veckan!

Idag har Arvid sin sista inskolningsdag innan "allvaret" börjar på måndag! Och så gäller även för mig, som börjar min första arbetsdag efter en lång och skön semester!
 
Sista veckan har gått bra! Han har ätit lunch och sovit middag där med alla dem andra fina barnen! Trodde aldrig att han skulle kunna sova middag någon annanstans än i sin vagn! På natten går det alldeles utmärkt att sova in sin säng, men på dagtid.. nope, vagn! Men det är ju skönt att det fungerar!
 
Visst, han har blivit ledsen någon gång vid lämning, men det finns så mycket att titta på och leka med! De håller på att göra i ordning ett större sandlåda med diverse lekmöjligheter, så det står två mindre grävskopor alldeles utanför huset, så det är inte svårt att gissa vem som står med näsan i fönstret så ofta han kan!!
 
Få även passa på att gratta världens bästa mamma och mormor som fyller år idag!
Hipp hipp hurra!!
 


Publicerat: 2012-09-07 @ 10:59:20


Smartson och Pearl River Bridge Soya

Fick via Smartson äran att få testa Pearl River Bridge Soya, och kan bara säga, jättegod! Mycket mera fyllig än många andra som jag testat. Synd bara att jag fick flänga runt på olika affärer här hemma innan jag hittade den! Hittade den till slut på ICA Maxi i Amhult..

Men detta är sojan som man alltid fanns hemma när jag var liten eller så fanns den hos den lokala kinesrestaurangen.

Publicerat: 2012-09-05 @ 16:53:00RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!