Den lilla svarta!

Igår kom barnens nya vagn, den lite mindre, smidigare Bugaboo Bee+ AB!

Arvid var snabbt fram med en BabyBjörnsked (?!) som han skulle öppna med!

Sigrid fick testa med sin mjuklift, som satt som klippt och skuren i vagnen!

När Arvid satt där så tyckte han att det blev en liten koja, med fönster som han kunde titta ut ur! 💕

Det var första gången som jag importerat från ett annat land, gick jättesmidigt! Beställde från babyplus.nl som ligger i Holland, Bugaboos hemland! Tittade först på Blocket etc men en begagnad kostade lika mycket eller mindre än en ny, och då får jag även garantin (gäller bara första ägaren)

Bee klassas som sulky med vändbar sits, vilket gör att man kan ha barnen mot sig, vilket inte alla sulkys har. Kändes lite konstigt när vi var i Danmark tidigare i somras och hade Sigrid vår i Chicco Liteway, i mjukliften och hon fick åka framåtvänd, men det fungerade de dagar vi var där. Känns så mycket bättre nu! Få se hur den fungerar när vi åker in och flänger i staden!

Men till och från föris i höst & vinter kommer den kära åsnan att få agera transport!😊 Låta bilen stå hemma då ofta som möjligt!

Publicerat: 2013-07-30 @ 21:37:21


Hotell!

Barnen tyckte att sova på hotell det var grejer det! Speciellt Arvid, som fick vara uppe med oss tills vi gick och lade oss. Sigrid däremot slocknade vid 20-tiden!

Hotell Lerdalshöjd (First Hotel) hade en fantastisk utsikt över Siljan! Dock så låg vårt rum på baksidan..

Publicerat: 2013-07-19 @ 10:05:10


Födelsetavla!

Har äntligen fått tummen ur och beställt en födelsetavla till Sigrid! Arvid har en liknande som hänger ovanför hans säng. Så när Sigrid är tillräckligt stor och ska sova i "riktig" säng, så ska den få hänga över hennes. Tills vidare får den vara i vårt sovrum och vid hennes spjälsäng 😊

Beställde den hos kiddoz.se

Publicerat: 2013-07-16 @ 17:43:00


Då kör vi!

Fick hem boken "Träning för nyblivna mammor" av Olga Rönnberg, så nu är det bara att pumpa upp pilatesbollen och börja leta efter formen! 😉

Publicerat: 2013-07-15 @ 16:28:58


B.Box!

Man kan hitta mycket när man slösurfar 😉 Ser för himla käckt ut iaf! Kanske något för den lilla väskan!

"B.box är den snyggt designade förvaringsboxen som gjort succé i sitt hemland Australien och nu kommit hit! Plats för det nödvändigaste till blöjbytet och kan stoppas i vilken väska som helst eller användas i den vanliga skötväskan för att snabbt ha det du behöver till hands."

Bild från My Little Star
http://www.mylittlestar.se/bbox/bbox/479

Publicerat: 2013-07-14 @ 17:22:32


Fotbollslekis!

Idag började fotbollslekis för Arvid! De fick en t-shirt, en vattenflaska och en egen fotboll! Så varje kväll denna vecka mellan klockan 17-18 så kickas det fotboll på Prästängens planer! ⚽🏃

Tror att han tyckte det var roligt. Det får ju bli på hans villkor. Han var också bland de yngsta eftersom han fyller 3 år i december.

Publicerat: 2013-07-01 @ 20:38:00RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!