Pepparkakshus!

Ja, vi lyckades även i år med att bygga #pepparkakshus 🏡 Arvid har gjort innevånarna samt granarna helt själv och hjälpt till med att lägga takpannor mm #julen2014 #advent2014 👌👏😃Publicerat: 2014-11-29 @ 18:34:08


Aktivitetsarmbandet, årets julklapp 2014!

Ja, det har väl inte ungått någon att årets julklapp enligt Handelns Utredningsinstitut (HUI) är ett aktivitetsarmband!
 
Prylen registrerar steg och kan kombinera rörelseaktivitet med data om puls och sömn. Informationen från armbandet överförs till dator eller mobil för att ge en överskådlig bild över genomförda aktiviteter eller sömn i nutid samt tendenser över längre tidsperioder.
 
Har tidigare tittat på Fitbit Flex och såg nu hos Claes Ohlson att de har ett erbjudanden att som inloggad Club Claes-medlem ett 3-pack utbytesarmband på köpet! Idag 28 november har de även fri frakt! Kanske dags att passa på! :-)
 
Bild från www.hui.se
 
Publicerat: 2014-11-28 @ 07:09:54


Diggin' for gold!

Kan inte släppa blicken ifrån nya iPhone 6 (helst med 64GB).. har alltid tyckt att de tidigare modellerna har varit lite väl fyrkantiga, så att den ser lite mjukare ut nu, ja, enligt i mitt tycke, supersnygg och stilren! Och att de inte längre bara finns som svart och vitt, utan numera i silver, rymdgrå och guld! Har testat andra märken, så som Samsung, och nu senast Sonys Z2 men ändå, iPhone är alltid iPhone och oavsett så upplever jag alltid iPhone så mycket rappare än många andra mobiler! Vem vet, någon gång så kanske den flyttar i hos mig!?
 
Köpa den kan man iaf göra här!
Bild från apple.com
Publicerat: 2014-11-19 @ 07:10:38


Årets chans är här igen med Lanza!

Nu är Lanzas litrar ÄNTLIGEN tillbaka!
 
En gång per år har du möjlighet att fylla på med Lanzas härliga litrar. Och nu är det dags för årets chans. Som vanligt kan du välja mellan fyra olika schampon och balsam allt för att passa ditt hår. 
Välj mellan Volume, Strenght, Moisture eller Color. Vilken passar dig?

OBS! Begränsat antal!
 
 
 

Publicerat: 2014-11-16 @ 13:09:17RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!