Loppiblogbag Gravid & Baby!

Fick hem en liten #loppiblogbag innehållandes saker från #Folksam #acominicare #inotyol #bambino #vanish #loppimagasin

Tack @loppisverige😘



Publicerat: 2014-10-31 @ 21:01:46


Stockholm återblick!

Snart gått en vecka sedan mamsen och jag åkte till Stockholm för att se musikalen Evita på Göta Lejon. Snacka om intensiv helg! Klev upp übertidigt för att ta 04:50-färjan, en lördag, till tågstationen. Väl på stationen så fick man sitta och vänta med fredagfestande människor som sov ruset av sig eller bara snurrade runt. Tåget gick smärtfritt och vi var snabbt inne i Stockholm!
Sedan började vi att shoppa!! Drottninggatan, PUB, PK-huset och lite annat hann vi med innan det var dags för en stunds paus på hotellet innan middag på Jensens Böfhus. Efter middagen tog vi t-banan och gled ner i våra stolar på första parkett och showen började strax därefter! Vi hade grymma platser! Musikalen var så bra! Även om Charlotte Perrelli inte kanske är världens  bästa skådespelerska så sjunger hon väldigt bra! Väldigt nöjda åkte vi tillbaka till vårt hotell, Scandic Sergel Plaza, där vi sattes oss en stund i hotellets bar innan det var dags för en god natt sömn! Fanns en hel del roliga statyer runt om varav en som säkerligen måste vara släkt med Poseidon i Göteborg😂

Tack för denna gång Stockholm! Staden som alltid levererar!





Publicerat: 2014-10-31 @ 20:55:48


Smootie!

Fick denna fina bild på Sigrid skickad till mig från hennes förskola💕 Någon älskar verkligen smootie! 🍍🍓



Publicerat: 2014-10-31 @ 20:42:27


Babylove med Loppi!

Höstens LOPPIpåsen Babylove innehåller härliga produkter och en mängd generösa erbjudanden och rabatter. Påsen riktar sig till dig som är gravid eller nyligen fått barn. Värdet på påsen och produkterna är över 300 kr. Dessutom får du generösa rabatterbjudanden hos välkända varumärken för över 500 kronor.  Det totala värdet på LOPPIpåsen Babylove är alltså över 800 kr.

 

Handla för 800 kronor hos Lekmer och få LOPPIpåsen Babylove 2014 (värde ca 800 kr) på köpet – eller köp den till självkostnadspris (49 kr).

 

Beställ din LOPPIpåsen Babylove här.

 
Publicerat: 2014-10-29 @ 08:59:45


Inga fler barn i socialt utanförskap!

Oavsett vem som styr i Sverige finns ett löfte som aldrig infrias: att bryta socialt utanförskap bland barn. Faktum är att utvecklingen snarare går bakåt på flera områden. UNICEF Sverige kräver därför att den nya regeringen tar frågan på allvar. 

 

Inga barn ska behöva leva i ett socialt utanförskap. 

 

Ställ dig bakom kravet på http://unicef.se/socialt-utanforskap.

 

Gör det nu!

 

 

 

 

Publicerat: 2014-10-10 @ 06:50:46


Fotografering!

Idag så var det dags för fotografering på barnens förskola! De gjorde dem bra!💗Nog svårt att få en 18-månaders att sitta still på en pall 😉





Publicerat: 2014-10-09 @ 18:47:18



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!