Beställ LOPPIpåsen Förskola!

 Tips! Hos Lekmer så kan man nu beställa den populära Loppis förskolepåsen för 49kr (plus porto) fylld med trevliga erbjudanden och rabatter. Eller så passar du på att handla för 1000kr och får påsen utan kostnad samt gratis frakt!
 
 
 
Nu är förra årets succé tillbaka. Årets LOPPIpåsen Förskola innehåller härliga produkter och en mängd generösa erbjudanden och rabatter. Värdet på påsen, produkterna och rabatterbjudandena är över 1000 kronor.  Om du handlar varor hos Lekmer för över 800 kronor får du påsen helt utan kostnad. Du kan även beställa endast påsen och betalar då 49 kronor (plus porto).

Beställ LOPPIpåsen Förskola här!

 
 

Innehåll i LOPPIpåsen Förskola hösten 2014

Gratis abonnemang från TV4 Play Premium
Prova TV4 Play Premium gratis i 3 månader. Med TV4 Play Premium kan du följa dina favoritprogram och sportevenemang från TV4-gruppens kanaler utan avbrott. Men det bästa är att nu finns det även massor av innehåll för barnen i form av bla My little pony, Teenage Mutant Ninja Turtles, Postis Per och mycket mer.
Värde: 297 kr

 

Smoothie från Semper
En smoothie som barnet lätt kan hålla, klämma och suga själv. Utan kladd och spill på fiket, tåget, utflykten eller i bilen. Osockrade mellanmål som passar barn från 6 månader.
Värde: 11,90 kr.

 

Mätsticka från Superfit
Superfit tillverkar skor för barnets alla olika utvecklingssteg och faser, från lära-gå skor till sportskor till riktigt slitstarka vinterskor. Superfit samarbetar med läkare och ortopeder för att ständigt utveckla nya skor som erbjuder stöd och komfort till barnens fötter. I LOPPImagasin medföljer en rabattcheck som ger dig 20 % på Superfits skor, hos lekmer.se.
Värde: 39 kr

 

Vitaminer från KidsZoo
KidsZoo Fiskolja Forte smakar bra, oavsett hur länge man tuggar på den. KidsZoo finns även som multivitaminbjörnar.  
Värde: 5 kr

 

Tandkräm från Colgate
Colgate Smiles 0-6 år är en mild tandkräm för de yngsta medlemmarna i familjen. Tandkrämen har en mild mintsmak och för att göra tandborstningen lite mer spännande innehåller tandkrämen fint glitter. Smiles 0-6 finns med tre olika glada djur på tuben.
Värde: 18,90 kr

 

Disktrasa och erbjudande från Mathem
Praktisk disktrasa samt 150 kr i nykundsrabatt hos MatHem.se – din matbutik på nätet.
Värde: 150 kr.

Fruktstänger från Castus
De populära fruktstängerna från danska företaget Castus är ett nytt smart och roligt mellanmål. Castus fruktstänger är gjorda på torkad frukt, dadlar och bär. Produkterna är rika på fiber och är helt utan tillsatser och konserveringsmedel.
Värde: 18,90 kr

 

LOPPImagasin Förskola
Nu följer vi upp premiärnumret med ännu en fullmatad tidning. I detta nummer listar vi bästa tipsen inför förskolestarten, vi lagar godaste mellisen och så förvandlar vi en trist klädkammare till ett lekfullt barnrum. Och så berättar Alcazar-stjärnan Lina Hedlund berättar om den tuffa tiden efter missfallet och hur hon får ihop artistkarriären med livet som småbarnsmamma.

Värde: Rabatterna och erbjudandena i tidningen motsvarar upptill 500 kr. Därtill tillkommer ytterligare %-erbjudanden.

 
FRÅGOR & SVAR OM LOPPIPÅSEN: 

Vad är LOPPIpåsen?
LOPPIpåsen är en påse med spännande innehåll som tagits fram och marknadsförs av LOPPI.

Hur får man LOPPIpåsen? 
Du beställer LOPPIpåsen Förskola hos Lekmer.se. Du kan köpa påsen för 49 kr. Om du handlar varor för över 800 kr så får du påsen utan extra kostnad.

Förbinder man sig till något genom LOPPIpåsen?
Du förbinder dig inte till någonting. Om du inte vill få fler erbjudanden och information från LOPPI efter att du tagit emot din påse kan du avregistrera dina uppgifter.

Publicerat: 2014-09-04 @ 21:08:00


Baby Jogger Vue!

Ansökte precis via Smartson om att få testa Baby Jogger Vue, som är en vändbar paraplysulky! Vue kan användas från 6 månaders ålder upp till 25 kg, eller från nyfödd med tillhörande mjuklift (säljes separat). Som stor barnvagnsfantast (eller fanatiker) så skulle det vara enormt roligt att få äran att testa denna! Verkar väldigt bra och att den är vändbar gör den mycket intressant!
 
Ansöker gör du här!
 
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat: 2014-09-04 @ 20:51:35


Gympa!

Fick ett mycket trevlig mail från Kulinggymnastiken idag! Arvid är äntligen välkommen att nu på fredag börja på barngympa! Så efter att ha stått i kö sedan januari-13 så är det nu dags! Hoppas att han kommer att gilla det annars är det ju bara att hoppa av men det tror jag inte. Tror den lille spexaren kommer digga detta!😃

Teknik är underbart! 
Publicerat: 2014-09-03 @ 21:40:25


Loppi Blogbag höst!

Fick denna fina höstversion av #loppiblogbag hemskickad från #loppi idag! 👏😃 

Innehöll som vanligt en massa gobitar!👌Organisk #kokosmjölk från #santamaria samt kryddmix, den roliga DVDn #rio2, fiskpinnar från #Findus, sköljmedel från #Softlan, men mest viktiga är ju tygpåsen som stödjer #Childhood👍 

Köp din tygpåse för 100kr här
👉www.loppi.se/childhood så går 50kr oavkortat till Childhood!💕Publicerat: 2014-09-02 @ 21:23:14RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!