Nya tavlor!

Vi håller ju som sagt att göra iordning sovrummen på ovanvåningen (måla tak och tapetsera). Surfade runt efter inspiration och fann då att Rusta hade en del fina tapetmönster, men hur är kvalitén då? nåja.. kanske inte världens bästa, väldigt tunna, men som tavlor duger de alldeles utmärkt! Fick ta med mig två rejäla provtapeter som jag ramade in. Ska nog besöka Rusta flera gånger, bara för de generösa proverna!

Publicerat: 2012-04-30 @ 20:22:42


Lärling!

I helgen så har vi påbörjat med att renovera fasaden! Två fasadsidor gjordes ju klara förra sommaren och nu är det tänkt att göra klart de två andra detta år! Ska bli skönt när det är klart! Så för att D skulle få jobba i fred så tänkte jag att vi kunde vara ute i trädgården och leka under tiden.. men njaee.. det var mycket mera skoj att vara uppe på altanen och greja med pappa.. i princip alla verktyg skulle Arvid testa, men roligast var att plocka spik i och ur lådan, om och om igen..

Full koncentration!
Publicerat: 2012-04-29 @ 21:33:50


Molle 3 år idag!

Idag (tror jag) att buskatten Molle föddes för 3 år sedan! Grattis älskade, busiga lilla katt! Även fast du tar med dig fästingar, loppor o annat in på sommaren samt en och annan mus (även någon fågel), så är du ju en del av familjen! Du har ett hjärta av guld, ett enormt tålamod (när Arvid klänger och slänger på dig) och att vara långsint är inte din grej! Älskade myskisse!

Publicerat: 2012-04-26 @ 21:46:32


Ryggsäck!

Arvid har ju fått plats på Svenska Kyrkans privata förskola nu till hösten och då måste man ju vara förbered med lite av varje.. självklart så ska han ha en slitstark Fjällräven minikånken!! Han blev såå stolt när han fick på sig ryggsäcken att man knappt fick ta av honom den! Ville titta på sig i spegeln hela tiden! Mammas allt!

Ryggsäck från Outnet.se
Publicerat: 2012-04-26 @ 21:33:21


Tufft sommarfin!

Snart går vi in i maj månad och sommaren kommer allt närmare! Hur underbart som helst!! Vill ha värme NU! Hittade dessa ursöta men tuffa jeansshort hos Oii Design barnkläder som skulle passa jättefint på Arvid! Gillar bilden skarpt! Fin i all sin enkelhet!

Bild från oiidesign.se

Jag vill också passa på att tipsa om en unik tävling som just dragit igång på Facebook och som pågår fram till nästa fredag, den 27/4:

Oii ska ta fram en ny förpackning för barnkläder och vi vill ha hjälp av ditt/dina barn!
Tävlingen är en unik chans för barnen och deras kreativitet att få komma till uttryck. Vinnaren av rit-tävlingen får sin teckning i tryck på förpackningen som skickas ut till tusentals hem. Utöver den äran är ni även med och tävlar om presentkort på Oii design.

Vinnaren får 2000 kronor. Andra – och tredjepristagaren får 500 respektive 250 kronor att handla för hos oiidesign.se.

Vinstsumman kan dock fördubblas om ni som tävlar hjälper Oii att sprida tävlingen på Facebook.

Bidragen, i form av svart-vita fotografier av era barns teckningar, laddar ni föräldrar upp på vår Facebook-sida.

Besök
Oii på Facebook och börja tävla nu! www.facebook.com/OiiDesign
Publicerat: 2012-04-19 @ 21:02:18


Pussel!

Arvid är väldigt förtjust i några saker
  1. Dammsuga
  2. Spela på Ipaden
  3. Läsa böcker
  4. Vara ute
  5. Bada
  6. Pussel
Det sistnämda är han riktigt bra på nu. De pussel han har nu lägger han med lätthet inom 5 röda! Så det kanske är dags för några nya, så han får lite utmaning! Såg att Jollyroom hade fraktfritt t.o.m 22/4, så man kanske ska passa på! Några godingar fanns det allt!

Publicerat: 2012-04-18 @ 21:54:21


Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

 

Publicerat: 2012-04-18 @ 21:17:15


Cykelvagn!

Surfar runt för att hitta en cykelvagn till Arvid, dels för att kunna lasta saker i till badet, till större mathandlingar, till dagis eller bara för att vara ute och cykla.. det är ju både för och nackdelar.. och det finns mängders med modeller i olika utföranden och prisklasser! Kollade lite snabbt på Blocket, men det fanns det inte värst mycket, och inte jättemycket billigare heller (bra andrahandsvärde???).. och så har jag tittat på en hos Jula och en hos Biltema, men både verkade inte helt bekväma för barnet...

Då verkar denna Nordic Cab hos Lekmer bättre! Visst, nästan 6-tusen är ju en hel del, men den har ju väldigt många bra funktioner, kan vara cykelvagn, barnvagn och transportvagn och man kan ju änvända den en lång tid framöver! Säkert sitter nog barn i de flesta cykelvagnar på marknaden (hoppas jag!), men de små liven måste ju få sitta bekvämt också! ;)

Med rabattkoden 3AfcfiQ05 så får man ytterligare 15% rabatt på den, kostar då ca. 5000kr! Dock så gäller koden bara till 9 april 2012!

Många funderingar snurrar runt.. en cykelkärra ska det bli i alla fall! Troligtvis denna, om inte någon har andra tips!

Bilder från Lekmer.

Publicerat: 2012-04-09 @ 00:05:00RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!