Noa Noa finns nu hos Oii!

Oii har jättefina barnkläder för barn alla åldrar! Ett nytt märke som de har fått in är danska Noa Noa! Har köpt några damplagg, men aldrig till något barn (ännu..), eftersom märket riktar sig till den kvinnliga delen av befolkningen. Eftersom märket är danskt så är det alltid obligatoriskt att när man är i Danmark att besöka denna fina butik! ;)

Bild från Oii Design
Publicerat: 2012-03-30 @ 19:44:29


Inspiration till lekrum!

Vi hade tänkt att inom en snar framtid flytta upp till övervåningen, dels för att Arvid ska få eget rum, och dels för att alla hans leksaker m.m. ska flytta in i vårt nuvarande sovrum. Övervåningen är ju inredd redan, men det får nog bli lite nytt, lite nya tapeter samt måla taket vitt (tidigare ägaren har verkligen misslyckats där...), så man sitter ju och surfar i princip varje kväll för att samla inspiration till lekrummet (samt de nya sovrummen också), som även ska ha en bäddsoffa, så att man kan ha gäster på besök!

Hittade denna bild hos Jollyroom , och den säger så mycket! Vill ha i princip allt på bilden..

Bild från Jollyroom
Publicerat: 2012-03-28 @ 22:20:00


Åka kundvagn!

Idag på förmiddagen så passade vi på att åka in till Backaplan en sväng, dels för att köpa vårblommor (nu åker äntligen enen väck!) på Blomsterlandet för att plantera utomhus, men även passa på att handla på ICA Maxi på vägen hem! ICA Alexius i all ära, men på Maxi är utbudet som störst, så där hittar man allt på inköpslistan (och lite till, som vanligt...)

Tyckte Arvid kunde få åka en sådanhär, men fyy vad trögkörd den var! Supersvår att svänga med, men men.. Arvid tyckte handlingen var liiite roligare iaf. Han lyckades dra in både den ena och det andra under handlingen...

p.s. just nu kostar lösviktsgodiset endast 29kr/kg hos Maxi...

Publicerat: 2012-03-27 @ 20:21:45


Buzzning Lipton Te

Har fått möjlighet att testa Liptons påsteer, som är i form utav små pyramider hos Buzzador! Tre olika sorter, ett grönt och två svarta teer ska testas! Har hittils testat Mandarin Orange som smakar väldigt gott! Brukar inte dricka grönt te allför ofta, det blir allt som oftast svart och av ett annat märke dessutom..

Vill Du testa? Skicka då ett email till mig med namn och adress så skickar jag de olika sorterna hem till dig!

Publicerat: 2012-03-26 @ 21:52:15


Bra start på måndag!

Idag så var vädret inte något vidare, massa dimma och kallt.. så vi packade vårt pick och pack och drog till Åbybadet med bästa svägerska M och gosigaste kussen A! Hur mysigt som helst var det! Ett jättefin avdelning för småbarn och bebisar (nog för att det kom en och annan tonåring som skulle spexa runt de med... )

Nåväl, visste inte riktigt om Arvid skulle tycka om det, men ojaa! Han var som fisken i vatten! Här åker man inte rutchkana på rumpan nej, det ska vara med huvudet före!! Tokunge! Efter någon timme så duschade vi och åkte för att äta en sen lunch på donken.. hade med mig mat till Arvid, men han ville hellre äta sin hamburgare som han fick i sitt Happy Meal tillsammans med mjölk! Han lyckades t.o.m. klämma hela hamburgaren.. Leksaken som han fick var en DJ som spelar en monoton ljudslinga, jobbig att höra allt för mycket, men här hemma så dansar han tillsammans med den.. haha!!

Så, där får pappa ta med Arvid då han blir föräldraledig nu nästa måndag.. och då ska jag ju börja jobba heltid, varje dag, hela veckan.. gulp.. tur att det är mycket spännande på gång på jobbet!!! Och så kan man ju alltid längta hem på eftermiddagarna och se fram emot helgerna!!

Arvid med sin allra första McDonald's leksak
Publicerat: 2012-03-26 @ 21:29:16


Tävlar om en Swingcar!

Denna vill jag vinna till Arvid! Tävlar gör jag hos En Bitter Blondin. Gör det du med vetja!
swingcar.se

 

Publicerat: 2012-03-24 @ 20:03:10


Sommartider, hej hej!

I natt, när klockan är 02:00, så ska vi ställa fram klockan en hel timme! Hmmm.. undra hur Arvid kommer att reagera på detta.. sista så tyckte han det var så där kul.. tog väl några dagar så var han i fas igen.. men mamman var desto tröttare..
Bild från TheCountryHouse
Publicerat: 2012-03-24 @ 02:00:00


Designa ditt rum hos Jotex!


Rösta på mitt bidrag i Jotex tävling "Designa ett rum"!
Publicerat: 2012-03-20 @ 13:26:58


Sparken!

Fick dessa bilder skickade på mobilen. Arvid har fått en alldeles egen spark av mormor och morfar i sann Norrlandsanda! Hur fin som helt ju! Det var tydligen genom mammas jobb, en go pensionär som verkligen kan sitt hantverk!

Publicerat: 2012-03-16 @ 18:01:06


Första altanhänget!

Idag var det en strålande vacker marsdag, så det blev ett besök i lekparken samt en promenad efter frukost. Efter Arvids middagslur, så passade vi även på att hänga lite på altanen! Längtar verkligen nu till när man får grilla, sola och bara lata sig där! Sitta i kvällsolen med en kall öl eller ett glas rosé och bara vara!


"Molle är i trappan, mamma!"
"Mjauuu"Publicerat: 2012-03-11 @ 21:32:34


Tävla du med!

Jag är med och tävlar om att vinna ett helt års förbrukning av Gosedjursplåster! Hela fem barn vinner 52 paket var!

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att gilla oss på Facebook och skicka ett mail till vinn@trostisar.com där du berättar varför just ditt eller dina barn behöver extra många Tröstisar!Bild från Tröstisar.
Detta inlägg är ett samarbete med Tröstisar AB.
Publicerat: 2012-03-11 @ 20:54:15


Återblick!

Förra helgen så tog Arvid och jag flyget upp till Sundsvall! Någonting som var en stor hit var att åka på morbrors J's gamla snowracer runt runt i trädgården samt springa runt på skaren.. var nog inte så lätt som han trodde.. men skoj verkade han ha iaf!

Vi gick promenader runt om i Bergsåker, var en sväng ute på Birsta City en annan dag men för det mesta så mös vi hemma, antingen ute eller inne!

Sedan har Arvid hittat min gamla keyboard så den plonkades det på också! Och ett besök hemma hos morbror J resulterade i en väldigt kladdig TV samt majskrokssmulor på golvet..

"Hej då Sundsvall, och tack för denna gången!"
Publicerat: 2012-03-11 @ 14:23:01RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!