Grillkväll och söndagshäng vid havet!

Helt fantastisk helg har det varit! Lördagen vigdes helt åt grillkvällen som vi hade bjudit in till hos oss för föräldragruppen, 8 vuxna och 4 barn njöt av god mat och dryck! Även om inte vi hade söndagens strålande sol, så kunde vi i alla fall äta middagen utomhus, under parasoll och solsegel. En väldigt trevlig kväll! Sådana kvällar vill vi se mera utav!

 

Under söndagen, efter en välbehövlig sovmorgon. Arvid sov till halv tio, så åkte vi ner till Saltasviken för lite söndagshäng vid havet! Arvid älskar att bada, trots att det inte kanske var så varmt som man hade önskat. Men även jag vågade på mig ett dopp. Det var nog det första detta året(!).

 

Men nu, sista veckan på jobbet, innan det blir 8 härliga veckor av semester!!! Först ut, nästa lördag så blir det en roadtrip upp till Arvids mormor, morfar och morbror i Sundsvall, med ett stopp på vägen för att besöka Eskilstuna Zoo. 

 

Då kör vi!

 


Arvid i full badmundering i Saltasviken.

Publicerat: 2012-07-09 @ 07:23:16


Nytillskott!

Som vi har vänt och vridit inför höstens kommande dagisstart! Så som vi har funderat och så som vi har räknat och tittat på olika möjligheter! Det vi kom fram blev tillslut att vi införskaffade oss en till bil! Just nu känns det som att tiden är viktigast vilket innebär att en bil till gör att resan till och från jobbet till hösten kommer att förkortas med 10 timmar/vecka, som jag hellre lägger tillsammans med min son än på en buss... Kostnaden blir dock högre, men efter mycket räknade så inser vi att det kommer att gå ihop sig ekonomiskt! Så från och med september kommer jag att börja jobba 80%, till en början, tills vi ser att allt fungerar bra på dagis, så får vi se hur det blir sedan.. men nu säger jag i alla fall...
 
Välkommen lilla Polo, till Öckerö!!!
 
Publicerat: 2012-07-06 @ 07:14:22


My Moments by Lindahls och Smartson!

Hämtade hem mitt exemplar av drickyoghurten My Moments av Lindahls mejeri som jag fått testa genom Smartson. Jag valde jordgubbssmaken som faktiskt smakade helt okej! Finns även som blåbär- och vanliljsmak. Paketet innehåller fyra stycken små flaskor (100ml drickyoghurt fullproppad med aktiv bakteriekultur (Lavtobacillus acidophilus, Bifidobacterium och L.casei). Vet inte om jag hade köpt den annars, eftersom jag sällan har problem med magen, men om jag någon gång skulle känna att jag skulle behöva något för magen, så kan jag nog tänka mig att köpa den!
 
Bild från Lindahls.
 
 
 
 
 
 
Publicerat: 2012-07-06 @ 07:02:10


Tävla med Tröstisar och de allra första Gosedjurströstisarna!

Ladda upp din coolaste/roligaste/bästa/mest kärleksfulla/tröstande/knasigaste bild med Tröstisar Gosedjursplåster och du eller ditt barn kan bli en av de lyckliga vinnare! Mamsi, Monky Ponky, Blåbert, Lilly Adoria Pink, Hit och Dit, mjuka och gosiga och alldeles unika exemplar, världens allra första Tröstisar som föds!

 

Du hittar tävlingen på vår sida på facebook eller genom att klicka på länken här>>

 

Glöm inte att dela tävlingen eller din/dina bilder med dina vänner för att öka dina chanser att just DU ska vinna, ju fler som röstar på din bild, desto större chans! De lyckliga vinnarna blir bjudna på födelsedagskalas i Tröstisars butik i gamla stan i början av september om man bor nära eller kan ta sig hit!

 

Tävlingen med Tröstisar på facebook pågår hela sommaren ända till den 31 augusti. Så plocka fram kameran och föreviga! Tröstisar Gosedjursplåster finner du på Åhléns, Designtorget och de flesta apotek i hela Sverige!

 


Bild från Tröstisar

Publicerat: 2012-07-03 @ 07:08:26RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!