Ny bilbarnstol!

Ringde precis till NTF Väst för att rådfråga ang. bilbarnstol eftersom det snart blir dags för Arvid att byta stol och så är vi bereda utifall det dyker upp något bra erbjudande under sommaren! Egentligen passade de flesta stolar i våran köttfärslimpebil (som han kallade vår Citroen C4 Grand Picasso), men de som var bäst enligt våra önskemål (placerad fram som oftast men även i baksätet) var:
Den sisnämnda är en ny stol på marknade som han sa kommer att bli grym! Den gick att placera både fram och bak med bälte (semiuniversal) alternativt med ISOFix. Såå.. vi får väl ta en dag i stan för att testa ut en stol! Med tanke på att Arvid ska ha den i par-tre-fyra år, så är det viktigt att den blir rätt från början!

Publicerat: 2011-06-30 @ 11:00:09


Ny (o)vana?

Sedan vi började med att ge Arvid en full flaska välling (i lördags), så sover han mycket bättre än vad han gjorde innan!

Någon gång mellan kl. 18-19 (nattningen) så får han välling och sedan somnar han i sin säng, för att allt som oftast sova fram till kl. 24 och sedan vakna lite hungrig, så då flyttar vi över honom i vår säng där jag ammar honom och han somnar om och sover fram till kl. 04-05, vaknar för mera mat och sedan sova lite, lite till.. han är numera en mycket pigg liten kille vid 06-tiden med en trött mamma (och pappa just nu), vilka målar bräder till långt in på kvällningen!

Tidigare så har vi kunnat äta och sova fram till kl. 08, sedan klivit upp och ätit grötfrukost runt 9-tiden, leka och mysa, sedan promenad för att sova förmiddagslur mellan kl. 10-11. Äta lunch mellan kl. 12-13, leka lite mera och mysa innan det är dags för (ev. promenad) eftermiddagsluren mellan kl. 13-14. Sedan lite lek, mys, mellisar och powernaps mellan kl. 14-18 och sedan dags nattning igen!

Nu när han vaknar och är pigg vid 6-tiden, så är han supertrött nu vid 9-tiden vilket resulterar i att  (nästan) alla tidigare rutiner bryts, nattningen är fortfarande densamma!

Ska se hur veckorna fortsätter, så att vi får in nya rutiner till de nya vanorna!


Så här såg det ut strax innan kl. 09 i morse, däckad hos pappa!


Publicerat: 2011-06-30 @ 09:50:52


Sommarvärme!

Vilken underbar start på semestern det har varit! Ullared i måndags, grillning hos familjen Engström på tisdagskvällen och idag, en skön dag på altanten, både i skuggan och i solen!

Och arbetet med virket går snabbt framåt! D har slipat och grundmålat massor! För 8 juli så kommer ställningen!

Å så har Arvid haft sin första förkylning, med feber, snor och hosta. Så det har blivit mindre mat och mera sömn för hans del, men han är mycket piggare nu, dock så har han kvar hostan, men enligt BVC så var det ingen fara såvida inte febern kommer tillbaka och han blir dålig igen.

Publicerat: 2011-06-29 @ 21:18:14


Ny garderob!

Tog ner alla mina sommarkläder; shorts, linnen, klänningar m.m. Kändes som jag fick en helt ny garderob! Nästan lite tur att jag inte hittade något till mig själv i klädväg på Ullared..


Garderob BIRKELAND, bild från IKEA.
Publicerat: 2011-06-28 @ 11:19:17


Apotekets Pollenkoll!

Perfekt för att ha koll på vad som är höga halter just nu! Finns både till iPhone och till Android!
Apotekets Pollenkoll

Publicerat: 2011-06-28 @ 07:25:16


Vilken dag!

Jaa.. nu sitter man nöjd och trött i soffan efter en heldag på Ullared! Det blev handlat en hel del! Några smärre avvikelser från shoppinglistan bara, men det mesta "behövdes" där hemma!

Detta var även första gången som jag var ifrån Arvid längre än ett träningspass. Hela 10 timmar var jag ifrån Lilleman! Kändes faktiskt i mammahjärtat, men han var ju hemma i goda händer hos sin pappa.. undra vem som är tröttast utav oss två, egentligen?!

Mest nyfiken är jag på att testa BabyFoot (165kr), som sägs ge babylena fötter inom 1 vecka! Återkommer då jag testat!Publicerat: 2011-06-27 @ 22:01:49


Ullared!

Nu är vi på väg för lite shopping på Gekås, Ullared! Förra gången, även den första, så var jag höggravid och handlade endast bebisgrejor! Lite tungt var det! Denna gång ska det bli skoj att även titta igenom resten! Missade typ allt annat.. hehe.. viktiga saker att ha med:
 • Inköpslista
 • VISA-kort
 • Cash
 • Sköna skor
 • Gott humör!
 • Bild från Ullared.

Publicerat: 2011-06-27 @ 09:00:00


Husnummer!

Nu när vi ska byta fasad på huset så känns det sådär kul och sätta tillbaka siffrorna som vi har nu.. så jag funderade på att beställa en emaljskylt med vårt husnummer på! Finns en del som tillverkar dessa, någon som har erfarenhet av någon leverantör?


Bild från Skillinge Emalj.
Publicerat: 2011-06-26 @ 19:55:16


Semester!

Så var midsommar helgen överstökad! En midsommar med god mat, trevligt sällskap.. och inget regn! Imorgon börjar semestern "på riktigt"! Den inleds med ett besök till Ullared! Hehe.. undra om vi kommer att vara ensamma..

Här är en bild från Hummerviken på Öckerö.

Publicerat: 2011-06-26 @ 09:42:56


Glad Midsommar!

Önskar Alla en riktigt trevlig Midsommar!Publicerat: 2011-06-24 @ 10:00:00


Tidigt teknikintresse!

Förstår inte vad det är med datorer, mobiltelefoner, fjärrkontroller and you name it! Det verkar så vara himla intressant! Jag menar.. Arvids kusin lyckas ju med att skriva ett inlägg från mobilen till Facebook och sedan trycka på gilla-knappen och hon är inte ens 2 år gammal!


"Chatta någon?"
Publicerat: 2011-06-24 @ 06:00:00


Norrland i mitt ♥!

Det är något speciellt med Norrland! Lugnet, stillheten, allt utrymme! Ska bli skönt att åka upp till Norrland, till Jämtland och mina föräldrars stuga! När Arvid blir större får han nog lära sig att fiska med pappa och morfar!

Lite bilder från förra sommaren i Grötingen.


Publicerat: 2011-06-24 @ 00:01:30


Heldag i stan!

Det gick jättebra hos sjukgymnasten idag! Arvid har förbättrats mycket och hon rekommenderade hädanefter naturlig töjning, dvs. genom att hålla t.ex. leksaker åt det lite jobbigare hållet. Så skönt att det går framåt! Kändes riktigt tufft för 4-5 månader sedan, då han var så himla stel, då det även pratades om operation... huga!

Sedan styrde vi kosan till IKEA Kållered för att äta lunch och inhandla lite saker, bl.a lite för att barnsäkra där hemma! Han börjar bli riktigt snabb på golvet nu och gör en 360 på ingenting alls! Och sitter ett bra tag utan stöd också! Känns som han börjar bli mera nöjd nu, när han dels kommer framåt och dels kan se världen ur en annan synvinkel! Lilla stora gubben!

Sedan efter IKEA åkte vi och hämtade D, som äntligen gick på semester/föräldraledighet!

Ett moment slapp vi i alla fall, handlingen! Gjorde det igår, 30 minuter innan ICA stängde.. minimalt med folk, och så beställde jag jordgubbar så slipper vi ränna runt imorgon för att hitta... strunt samma (nästan) vad de kostar, på midsommar ska det vara svenska, goda, röda jordgubbar, så det så! Ingen midsommar utan de röda gubbarna!

Så, imorgon.. midsommarafton!


Publicerat: 2011-06-23 @ 17:33:07


Sommarsolståndet!

I natt så inträffar årets kortaste natt! Hemskt och säga men nu går vi mot mörkare tider igen! Men ingen depp för det! Snart har D semester, endast 2 dagar kvar, sedan väntar 8 veckor ljuvlig ledighet!

Från Wikipedia:

Sommarsolståndet är den tidpunkt då solen antar sin största deklination, det vill säga då den står som högst på himlen på norra halvklotet, norr om kräftans vändkrets. Solen står då i zenit över Kräftans vändkrets. Under sommarsolståndet når solen lika högt upp på himlen i Gävle, Sverige (60:e breddgraden) som den gör under vintersolståndet i till exempel Kairo, Egypten (30:e breddgraden) i nordligaste Afrika.

När solen står som högst över norra Italien når den samma höjd som när den står som lägst över ekvatorn, solen står som högst över ekvatorn vid vår- och höstdagjämning och som lägst när det är vinter- eller sommarsolstånd.

Vid sommarsolståndet lutar jordaxelns norra del maximalt mot solen, vilket medför att det norra halvklotet alltså får sin längsta dag och kortaste natt. Norr om norra polcirkeln går solen inte ens ner.

Omkring sommarsolståndet befinner sig jorden som längst bort från solen, vid aphelium.

Vid sommarsolståndet inträffar årets längsta dag och kortaste natt, som infaller runt 21 juni på norra halvklotet. Den exakta dagen kan variera något år från år alltefter årets lokalisering i den fyraåriga skottårsperioden och ortens longitud.


Bild från Wikipedia.
Publicerat: 2011-06-21 @ 19:42:45


Barnmat på burk!

Surfade runt för att samla inspiration för att göra lite barnmat samt hitta lite olika förvaringskärl etc. Hamnade då istället på massa hemsidor/bloggar där de åt barnmat för att gå ner i vikt/banta.. Hmm... jag menar.. så god är ju inte den fabriksgjorda att man som vuxen äter den, eller? Kan hålla med om att desserter och sådant kan vara gott, men när jag smakade på Arvids rödspätta med potatis.. njaee.. Arvid var inte heller så förtjust.. Fast det är väldigt bra att maten finns! Arvid ska få lära sig att äta båda delarna, fast fördel för hemgjord mat! Han ska ju i sinom tid äta vår mat.


Bild från Semper.
Publicerat: 2011-06-21 @ 15:47:18


Ta 3 betala för 2!

Surfade in på La Redoute som har kampanj på herröverdelar, tar 3 betala för 2! Hittade en hel del snyggt! Ska se vad D tycker.. så kanske man kan slänga med en söt klänning till mig också..


Bilder från La Redoute.
Publicerat: 2011-06-21 @ 15:31:26


Bli testpilot på LG Cinema 3D!

Gör som jag och anmäl dig till att få testa LG Cinema 3D via Smartson! Se videon här!


Bild från Smartson.
Publicerat: 2011-06-20 @ 19:00:00


Snart så!

Innan helgen fick vi vår sista offert av KMS för braskaminen, skorstenstätning etc! Känns jättebra! Ringt Öckerö Kommun som muntligen sa att de godkänt vår bygganmälan och att ett papper på det var på väg ut till oss! Så nu får vi se hur fort allting går!


To be continued...
Publicerat: 2011-06-20 @ 16:00:00


Bli testpilot på GTU 10 från Garmin!

Gör som jag och anmäl dig till att få testa GTU 10 från Garmin via Smartson! Se videon här!


Bild från Garmin.
Publicerat: 2011-06-20 @ 15:00:00


Pimp my...!

Tyckte Arvids stol var lite tråkig så jag letade upp lite klistermärken som jag satte på brickan!


Hmm... vad är detta, de sitter ju fast!?


Åh, något nytt! Tack mamma!
Publicerat: 2011-06-20 @ 13:16:51


REA hos name it!

Nu startar rean hos name it med upp till 50%! Just nu så får alla nya Club name it medlemmar FRI FRAKT!

Bild från name it.
Publicerat: 2011-06-20 @ 09:33:20


Levande leksaker!?

Tyckte det var en så rolig bild! Vet inte vem som har placerat dem där.. de kanske har satt sig där av sig själva?!

Publicerat: 2011-06-20 @ 09:00:00


Bli testpilot på TomTom GO LIVE 820!

Gör som jag och anmäl dig till att få testa TomTom GO LIVE 820 via Smartson! Se videon här!


Bild från Pricerunner.
Publicerat: 2011-06-20 @ 08:00:00


Mini-kalas!

I torsdags hade vi ett litet kalas för Arvid som fyllde hela 6 månader! I present fick han en Baltic Bambi Supersoft flytväst av farmor och farfar och en jättesöt, röd nalle av sina fastrar och lilla kusinen!

Publicerat: 2011-06-19 @ 20:07:29


Bli testpilot på BOB Be natural!

Gör som jag och anmäl dig till att få testa BOB Be natural via Smartson! Se videon här!


Bild från Smartson.
Publicerat: 2011-06-19 @ 20:00:00


Luckly Little Me!

Nu på måndag 20/6 kl. 00:01 så börjar den stora sommarrean hos Lucky Little Me! De har massor av fina barnkläder och leksaker! Det bästa är att frakten är så billigt, endast 29kr (t.o.m bussen in till Göteborg eller att ta bilen in t/r kostar mer!)
Bilder från Lucky Little Me.
Publicerat: 2011-06-18 @ 22:57:30


Zumba® Fitness

Har varit sugen nu ett tag på att testa Zumba® Fitness, eftersom alla talar så gott om det, men det är svårt att pussla ihop med man och litet barn! Nu har jag (återigen) bokat in mig på ett pass nu på måndag på Sportlife Hönö! Så jag hoppas innerligt att allt klaffar denna gång!

Ska faktiskt bli spännande att testa något annat än Bodypump® och spinning som jag alltid kör! Dock inget ont om dem eftersom jag verkligen älskar dessa träningsformer!
Bild från Zumba® Fitness.

Publicerat: 2011-06-18 @ 21:09:53


Sempers barnmatsbok!

Var precis inne på Sempers hemsida och fann att man kunde beställa en gratis barnmatsbok! Hur bra som helst ju! Alltid roligt med lite inspiration till nya recept!

Beställ din bok här!


Bild från Semper.
Publicerat: 2011-06-18 @ 19:53:20


Halvårskrönika!

Till Arvid Hugo William Backman,

Tänk, nu har det gått 6 månader sedan du kom till oss! Känns som du alltid har varit hos oss!

Då får en tuff start i livet (du föds med sugklocka eftersom du inte vridit dig rätt när du ska komma ut) och bara tre dagar av ditt liv så får vi en remiss till ortopeden på Östra för att undersöka dina fötter. Läkarna misstänker att det kan vara klumpfot och du får dina ben i gips! Efter tre veckor säger läkaren att du har så mjuka fötter att det inte var som befarat, så får du börja med skor på en skena för att hålla dina fötter i rätt position! Detta får du ha dygnet runt! Efter 4 månader så får vi ta av dig skenan för att endast ha den på nattetid! Lycka! Dock så vill man inte släppa dig helt, utan vi fortsätter att gå till ortopeden för att se att det utvecklas i rätt rikting. Man kan tycka att det ska vara krångligt och jobbigt att sova och svårt att vända sig, men du är så stark att du vänder dig med skenan!

Senare får vi även en remiss till en sjukgymnast på Drottning Silvias barnsjukhus för att undersöka varför du håller huvudet snett. Detta visar sig vara CMT (Congenital Muscular Torticollis) vilket gör att du är mycket stel när du ska vrida huvudet åt vänster. För att komma tillrätta med detta, så måste vi stretcha med dig flera gånger per dag! Du tycker inte om det och gör det fortfarande inte! Men du är så mycket bättre nu än för ett halvår sedan!

Att amma är svårare än vad man tror! I nästan två månader så får vi använda en amningsnapp som gör att du lyckas äta! Jag var dock många gånger på gång att ge upp amningen och ge dig flaska!  Men skam den som ger sig! Vi övade utan ibland, och till slut, så lyckas vi att äta utan! Detta gör nätterna så mycket lättare!  För i början ville du inte heller ligga för dig själv och sova, trots att du låg bredvid oss! Så i nästan 3 månader så sov du på min mage! Jag kanske inte fick den bästa sömnen då, men du sov gott i alla fall!

På dessa månader så har du har lärt dig så himla mycket! Från att mest äta och sova, till att upptäcka, leka, skratta, gråta, mysa och busa.

Nu ligger du på mage och greppar saker framför dig. Du snurrar runt på magen, skjuter dig bakåt. Du skriker frustrerat då du inte kan komma framåt till leksaken framför dig! Du inspekterar och suger på dina tår och fingrar!

Du sitter mycket bra i din stol! Du kan även sitta utan stöd korta stunder! Du äter gröt till frukost samt kyckling, fisk eller kött tillsammans med morot, palsternacka och majs till lunch med stor aptit!

Du kiknar av skratt då man nafsar dig i sidan! Du tycker inte om att bli lämnad längre stunder utan vill helst vara i famnen, nära, tillsammans! Så bärselen har varit ett måste och är det fortfarande!

Du älskar vatten så bada eller duscha är en stor favorit! Men att klä av och på sig är det värsta du vet! För att få dig att sova om dagarna så är din vagn ett hett tips! Du gnäller någon minut, men sedan somnar du snabbt, om du är trött det vill säga!

Du har inga tänder fått ännu, men de dyker nog upp snart, med tanke på vad du måste gnaga på allt och dreglar,  så du förbrukar ett antal dregglisar per dag!! Så numera övar vi på att borsta ”tänderna” varje kväll!

Du prövar hela tiden nya ljud, varav ett högt gallskrik är det ena... annars jollar du och pratar massor!

Dina favoritleksaker är en prasslig Bamsebok som du fått av din farmor samt en Lilla-Anna docka som du fått av din mormor samt ditt snickarbälte som vi hittat på IKEA!

Du passar bäst i blåa nyanser men vi misstänker att din favoritfärg är röd!

2010-12-16 var du 48cm lång och vägde 3290g.
2011-06-16 är du 67,5cm lång och väger 7860g.

Detta ger dig en längd- och viktökning på hela 19,5cm och 4570g!

Du är det bästa som har hänt oss! Vi älskar dig så!


Nyfödd!


1 månad


2 månader


3 månader


4 månader


5 månader


6 månader
Publicerat: 2011-06-16 @ 12:13:11


Antikladan, Lilla Edet!

Funderade på att ta en liten tur någon helg till antikladan som ligger i Lilla Edet. Någon som har varit där?

Öppettider: Lördagar & Söndagar kl. 12:00 - 17:00

Bild från antikladan.com
Publicerat: 2011-06-15 @ 11:56:04


Bångstyrigt hår!

Jag har ju egentligen superlockigt hår, men brukar platta det lite då och då och då vet jag inte vad jag skulle göra utan mitt Healing Strength Neem Plant Anti-Aging Silk Serum från L'anza!! Utmärkt på torrt hår och före användning av plattång eftersom det innehåller värmeskydd. Måste dock beställa en ny flaska ganska snart.. kan ju inte vara utan den i sommar!

P.s. missa inte att använda rabattkoden Kampanjjakt5 som ger dig 5% rabatt på varor till ordinarie pris!

Healing Strength Neem Plant Anti-Aging Silk Serum .
Publicerat: 2011-06-14 @ 21:53:39


Supersöt body-hoodie!

Hur supersöt är inte denna kortärmad body med huva från Kids Ink. Denna finner du och mycket mer hos  Lekmer.se som just nu har superrea på upp till 70% på barnkläder!

Bild från Lekmer.
Publicerat: 2011-06-14 @ 20:17:12


Ny webbdesign på hm.com!

Var precis inne på hm.com och såg att de (äntligen) har en ny webbdesign! Inte en dag försent!

Få även 25% rabatt på valfri vara när du beställer från hm.com. Skriv in rabattkod 8964 i kassan när du handlar nästa gång, så dras rabatten direkt. Erbjudandet gäller fram till 17/7 2011.

Bild från hm.com
Publicerat: 2011-06-14 @ 11:17:09


Städning med New England-stil!

Idag fick jag hem min väska som jag fått av Edet Torky! Så snygg! Blir lite roligare att städa nu.. eller?? 

Så här får du en gratis väska eller hållare*:

 1. Gå in på torky.com
 2. Välj produkt
 3. Ange koden TOG01 för att välja en väska
 4. Eller ange koden TOW01 för att få en Torky On The Wall Shiny White
 5. Fyll i namn och adress
 6. Slutför beställningen
 7. Vänta på brevbäraren!
* Du kan välja mellan en valfri väska eller en Torky On The Wall Shiny White. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.
Publicerat: 2011-06-13 @ 21:37:47


Goodibag.nu!

På goodiebag.nu får du själv välja vad din goodiebag ska innehålla. Det kostar ingenting att vara medlem och testa produkter. Efter du fått din goodiebag hemskickad fyller du bara i en kort enkät och berättar vad du tyckte om produkterna.

Beställde själv just en!
Medlem blir du här!

Bild från Goodiebag.nu

Publicerat: 2011-06-13 @ 21:15:08


Tävling: HiPP barnmat!

Vill du vara med och tävla tryck här!
Publicerat: 2011-06-13 @ 20:45:11


BVC 110613

Arvid växer helt enligt alla kurvor så läkaren var väldigt positiv! Han lyssnade på lungor och hjärta samt kände på magen och kontrollerade höfterna, pung och rump. Inga konstigheter! Skönt! Nästa gång vi ska till BVC blir om 2 månader, 25 augusti då det blir 8 månaders-kontroll!

Idag åt vi förresten både frukost och lunch tillsammans vid bordet! Det tog lite extra tid, men oj så mysigt! Verkade som Arvid tyckte det var roligare att äta tillsammans och det kan jag ju faktiskt förstå! Så det blir den nya vanan här hemma!

Detta är Arvid nu, snart 6 månader:

Vikt: 7860g (+620g)
Längd: 67,5cm (+3cm)


Sitter väldigt bra i sin nya, röda Bumbo-stol!
Publicerat: 2011-06-13 @ 15:57:08


Förtur till Polarn O. Pyrets REA!

Nu på torsdag den 16 juni går startskottet för sommar-REAn med upp till 50 % rabatt!

Redan klockan 8 den 16 juni öppnar vi våra butiker för dig! I vår e-butik kan du fynda redan från klockan 7.


Gäller i butik och e-butik, utvalda plagg, kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Välkommen!
Publicerat: 2011-06-13 @ 12:44:12


HiPP-klubben!

Arvid är bl.a med i HiPP-klubben och idag fick vi hem en produktkupong för att testa en valfri barnmatsburk ur HiPPs 6-månaderssortiment! Någon som har testat och kan rekommendera någon som var extra smaskig?


Bild från HiPP.
Publicerat: 2011-06-13 @ 12:26:25


Bovallstrand!

Näst efter fasaden på vårat hus så är det ytterdörren som är i dåligt skick! Läcker ut värme som ett såll! Inte så ekonomiskt kanske.. så vi har suttit och tittat på nya ytterdörrar. Först ville jag ha en klassisk vit dörr med ett runt frostat glasfönster i och D vill ha en trädörr, men efter otaliga promender med barnvagnen så inser även jag att jag också vill ha en trädörr, en gedigen sådan! Och så där efter lite spontant internetsurfande så hittade vi jättefina dörrar från Bovalls dörrbyggeri! Så vi får planera in en resa dit sommar till deras utställning som ligger just i Bovallstrand!


Bild från Bovalls dörrbyggeri.
Publicerat: 2011-06-12 @ 14:02:07


Jag vann!

Är så himla glad! Fick just veta att jag vunnit en tävling hos Millah! Ett presentkort på 500kr att handla för hos Sovtex! Nu ska jag beställa lite nya kuddar!!!


Bild från Sovtex.
Publicerat: 2011-06-11 @ 21:40:10


Gevalias reklamfilm!

Någon som sett Gevalias nya reklamfilm... den med den mörka soul-killen?!?! Hehe.. skojsig.. fick förresten hem ett prov på African Night men.. nejnej.. smakade inte gott, tyvärr.. får hålla mig till Zoégas.

Se reklamfilmen här!


Bild från adland.tv
Publicerat: 2011-06-09 @ 11:52:14


Skatteåterbäring!

Se där jaa, igår klirrade det till på kontot, den efterlängtade skatteåterbäringen! Så idag ringde jag Öckerö Kommun för att kolla hur det går med vår bygganmälan, så att vi kan påbörja installation av braskaminen i vardagsrummet... och den var godkänd! Så nu ska vi bara vänta hem beviset och så kan vi vara igång!! Jippe!!!


Bild ur filmen Robin Hood.
Publicerat: 2011-06-09 @ 11:40:34


Övning pågår!

Arvid har i ett litet tag nu försökt att ta sig fram för egen maskin! Det han har lyckats med är att snurra runt på magen i 360˚, men tids nog så kommer han nog framåt också! Fast det kommer att bli en hel del frustration innan vi är där!

 

"Nu tar jag bollen, mamma!"

Publicerat: 2011-06-07 @ 22:10:18


Långledigt!

Helt otrolig helg har det varit! Strålande sol, värme, blåst, jaa.. riktig sommarvärme! Förutom att slipa och måla plankor så har vi även passat på att njutit av ledigheten! Sedan räknade vi även ut att det endast är 12 dagar kvar tills D tar semester/föräldraledigt! Hela 8 veckor tillsammans i sommar har vi! Lyx!!!


Bäst är det i skuggan under altanbordet!


Första kontakten med havet!
Publicerat: 2011-06-07 @ 22:05:27


Virket har anlänt!

Eftersom vi ska byta fasad på vårt hus så har vi beställt en massa virke! Detta kom i tisdags förra veckan, så hela helgen har vi sandpapprat och börjat att grundmåla! Ska bli så spännande då det är klart! Har tagit lite före-bilder så efter sommaren så lovar jag att lägga ut före- och efter-bilder! Alltid så himla roligt att se hur det var innan man började att greja och fixa hemma! När vi flyttade in så tog vi kort på alla rum o massa olika vinklar bara för att se hur vi hade det från början och hur det är nu! Riktigt skoj!


To be continued...
Publicerat: 2011-06-07 @ 21:53:27


Videokamera!

Idag premiärfilmade jag med vår nya filmkamera, en Panasonic HDC-SD90. Vet inte hur man lägger upp videosnuttar på bloggen men det kanske är ett projekt att lära sig!


Bild från Scandinavian Photo.
Publicerat: 2011-06-01 @ 22:50:14RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!