Första utemellisen!

Helt underbart väder så vi gjorde lite mackor och fikade mellis på altanen efter dagis idag! Längtar verkligen efter våren och värmen nu!

Publicerat: 2013-02-25 @ 15:49:11


Bugaboo Buffalo!

Nyheten från Bugaboo -  Buffalo, som är en korsning mellan Cameleon och Donkey! Helt underbart perfekt i mina ögon! Om det inte vore så att vi nu har en Donkey syskonvagn, så skulle jag då gärna vilja haft denna enkelvagn! Hade ju tidigare en Cameleon, som jag fullkomligt älskade! Men man vet aldrig i framtiden..  ;)
 
Hört att den ska gå att beställa alldeles snart! Tror det var i mitten på mars som den kommer ut i butikerna!!
 
Bild från bugaboo.com
Publicerat: 2013-02-12 @ 07:28:25


"Alla barn har rätt att se"

Idag får många barn i Sverige inte glasögon trots att de behöver det. Därför skänker Smarteyes glasögon till alla barn upp till åtta år som har synfel genom deras initiativ Ögonstenen.

 

På deras kampanjwebb www.smarteyes.se/ogonstenen kan du läsa mer och skriva på för alla barns rätt att se, jag har gjort det, gör gärna det du också!

 

 

 
 
Publicerat: 2013-02-08 @ 09:47:25


Headset!

Arvid upptäckte att det var väldigt roligt att använda IPhonens headset för att lyssna på musik och titta på Byggare Bob på paddan, men med risk att de skulle gå sönder så tog jag hem ett par gamla hörlurar från jobbet som jag fått i någon kurs för länge sedan. Han blev eld och lågor för dessa! Stod vi bordet hemma och diggade för fulla muggar 

Publicerat: 2013-02-06 @ 08:15:06RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!