Nespresso!

Nu kan vi också göra som i reklamen med George Clooney! ;)

Publicerat: 2012-12-28 @ 17:15:58


God Jul!!!

 
 
Publicerat: 2012-12-24 @ 12:26:55


Bulglassen Dit!

I veckan fick jag hem världens sötaste paket från Tröstisar, bulglassen Dit, som är i form utav en söt, brun kanin. Arvid, som har använd plåstren med de söta djuren på, kände genast igen den och sa "niin". Så jag ska diska den och sedan ska vi prova den! Han behöver ju inte ha gjort sig illa för att testa den ;)
 
Finns att köpa på bl.a Jollyroom.se, där även de andra söta bulglassarna finns!
 
Tröstisar Bulglass är en ny finurlig uppfinning från Tröstisar; en glass som både lindrar och tröstar barn när de har slagit sig! Fyll själva glassen med saft, läsk, juice eller smoothie och placera den i frysen. När barnet har slagit sig tar du fram glassen, trär på Tröstis-kostymen och placera den försiktigt mot bulan. Efter några minuter är det lagom att låta barnet äta upp glassen. Lindring och tröst i ett!
Bild från Jollyroom.se
Publicerat: 2012-12-20 @ 07:52:42


En bloggpost för att utrota polio

Världsdel efter världsdel blir poliofri och möjligheten att helt radera den dödliga sjukdomen från jordens yta är inom räckhåll. Det är ingen lätt uppgift men det går. Och du kan hjälpa till! 

 

Mayen är en månad gammal och ligger i sin mammas famn där han får en dos poliovaccin.
Foto: © UNICEF/Brian Sokol

 

Förra året upptäcktes endast 650 fall av polio i världen. Det är inte många men bara några få fall gör att sjukdomen sprids och skördar barns liv. För att helt utrota polio krävs att man vaccinerar varenda unge i varje by. Det gör UNICEF. Genom världens största hälsokampanj ser de till att miljontals barn världen över får vaccin och skyddas mot sjukdomen. Köp vaccin och hjälp till att utrota polio!

 

http://unicef.se/ad/04AD71?target=/gavoshop/192-poliovaccin

 

För att barn ska få ett fullgott skydd behövs tre doser vaccin. I UNICEFs gåvoshop kostar 60 doser 72 kronor. Det räcker för att rädda livet på 20 barn.

 

ps. Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

 

 

 

Poliovaccin 72 kr för 60 doser finns på unicef.se/gåvoshop.
Foto: © UNICEF/Pelle Bergström
Publicerat: 2012-12-14 @ 10:52:52


Tröstisar som refill!

Har bloggat tidigare om dessa ursöta Tröstisar, som är supermjuka klistermärken, som man sätter ovanpå det vanliga plåstret. Dessa finns nu som refill i 6-pack. Dessa är framtagna till dig som vill kunna slösa med Tröstisar och inte bara använda dem när det är ett sår. Ett tips är att lägga en Tröstis i adventskalendern för dig som har paket-kalender till dina barn. Vi vet hur svårt det är att hitta 24 små och lagom dyra gåvor och en Tröstis lite då och då är en fin liten vän den dagen. Ca pris i butik är 35 kr och då är alla 6 Tröstisarna med!

Publicerat: 2012-12-03 @ 09:05:30RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!