20 månader!

Tiden går så himla fort! Arvid har blivit hela 20 månader (och bara ca. 4 månader kvar till Jul!!). Från att ha varit en lite hjälplös nyföding till att bli en snackig, framåt och busig liten kille som alltid har något i göringen!
 
Och nästa vecka så börjar inskolningen till förskolan! Både nervöst och spännande! Tror dock det bara gäller hans föräldrar!
 
Som sagt, vars tog tiden vägen? 
 
 
Publicerat: 2012-08-20 @ 20:52:25


3 kommentarer
Postat av: Maria

Det kommer gå strålande för Arvid på förskolan, det kommer bli så roligt för honom. David är under inskolning nu och det fungerar galant. Personligen tycker jag att det är toppen att vi kommer in i rutiner nu. jag orkar inte vara hemma, behöver mer egentid. =)
Sommaren hos oss har varit okej, jag har ju jobbat maj till nu för två veckor sedan. Börjar igen på torsdag. Vi har inte haft någon ledighet tillsamman, men det kanske blir nåt till hösten.

Jag tycker också att smartson är bättre än Buzzador. Studsmattan är super, jag fick även soya och yoghurt. Den har jag inte testat än, men den har väl du testat va?
Kramis!

2012-08-20 - 21:41:33 | URL: http://thisisme.vimedbarn.se
Postat av: Lina

Javisst går tiden ruskigt fort, och det märks ju speciellt när man tittar på barnen! Konstigt, betyder det att man själv också blir äldre då eller? ;) Hoppas allt är bra med er och att inskolningen går galant. Kram

2012-08-20 - 21:57:39 |
Postat av: Bellsi

Hej!
Jag har just nu en tävling på min blogg där du kan vinna en personlig barnfilt! Enkelt och gratis att delta.

Här finner du tävlingen: http://nattstad.se/engqvistbellsi?id=3894759


Kram

2012-08-27 - 19:59:25 | URL: http://nattstad.se/engqvistbellsi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!