Cykelvagn!

Surfar runt för att hitta en cykelvagn till Arvid, dels för att kunna lasta saker i till badet, till större mathandlingar, till dagis eller bara för att vara ute och cykla.. det är ju både för och nackdelar.. och det finns mängders med modeller i olika utföranden och prisklasser! Kollade lite snabbt på Blocket, men det fanns det inte värst mycket, och inte jättemycket billigare heller (bra andrahandsvärde???).. och så har jag tittat på en hos Jula och en hos Biltema, men både verkade inte helt bekväma för barnet...

Då verkar denna Nordic Cab hos Lekmer bättre! Visst, nästan 6-tusen är ju en hel del, men den har ju väldigt många bra funktioner, kan vara cykelvagn, barnvagn och transportvagn och man kan ju änvända den en lång tid framöver! Säkert sitter nog barn i de flesta cykelvagnar på marknaden (hoppas jag!), men de små liven måste ju få sitta bekvämt också! ;)

Med rabattkoden 3AfcfiQ05 så får man ytterligare 15% rabatt på den, kostar då ca. 5000kr! Dock så gäller koden bara till 9 april 2012!

Många funderingar snurrar runt.. en cykelkärra ska det bli i alla fall! Troligtvis denna, om inte någon har andra tips!

Bilder från Lekmer.

Publicerat: 2012-04-09 @ 00:05:00


2 kommentarer
Postat av: Yohanna

Hmm... jag har också övervägt en cykelkärra. Jag är lite nyfiken på om det finns NÅGOT sätt man kan ha en bebis med sig när man cyklar, och kanske kan bebisen sitta med sin storasyster i en sån vagn? (i nån bilstol eller nåt såklart) Hmm... men sextusen är jag iofs inte beredd å betala, då får det nog vänta.. eller leta på Blocket då ja... Hoppas du hittar nån bra!

2012-04-10 - 08:43:35 | URL: http://maiplu.se
Postat av: pysselflickor

Hej goding

Vi tänkte tipsa om en mysig tävling vi har dragit igång, du kan vinna din egen skyddsängel Vi skulle bli överlyckliga om du ville delta

http://pysselflickor.blogg.se/2012/april/tavling-misshutese.html#comment

2012-04-17 - 23:51:58 | URL: http://pysselflickor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!