BVC 111024

Arvid växer som han ska, något mindre i vikt men det kan ju bara förklaras av hur mycket han rör på sig! Han förbrukar enorma mängder mat för att vara så liten! Läkaren lyssnade även på hjärta, lungor och kände att allt var som det skulle i dem nedre regionerna!

Nästa besök på BVC blir 8 december, då det blir 1-års-kontroll samt vaccination!

Detta är Arvid nu, 10 månader:

Vikt: 9260g (+480g)
Längd: 74cm (+2cm)

Han älskar att tända, släcka och peka på lampan, ampa-lampa. Han säger mjuae när man pratar om katten Molle, och är en allmänt snackig kille! Han tar sig bäst fram krypandes även om hans nya färdighet som är att stå på två ben och gå är det mest roliga! Han älskar att riva torn, bläddra i böcker, sjunger då man sjunger med honom och att bada/duscha men inte att torka sig efteråt! För det mesta så har han numera storlek 80 i samtliga kläder! Favoritmaten är allt med köttfärs och gröt samt smooties och majskrokar!

Att ligga på skötbordet är inte så populärt så man får sysselsätta honom med diverse leksaker... annars slutar blöjbytet i en brottningsmatch!

Arvid äter ingenting på natten längre (har han väl gjort sedan han var ca. 6½ månad). Numera så sover Arvid hela nätterna. Han få gå och lägga sig mellan 19-19:30 och sover allt som oftast ända fram till kl. 05:30-06:00, vilket är underbart! Han vaknar mycket sällan nu på natten! Ska vara att han drömmer något eller att han håller på att bli dålig/förkyld.

Arvid har även numera 6 tänder! 2 där nere och 4 där uppe som han älskar att borsta!

Hos sjukgymnasten så går det jättebra! Sist fick vi ingen ny tid bokad utan hon skulle skicka ut en tid när han närmar sig året och även hos ortopeden är det stora framsteg! För på självaste julafton 2011 så ska Arvid äntligen bli fri sin nattskena! Det kommer att bli så underbart så ni fattar bara inte!!!

Och snart, nu på fredag närmare bestämt, så ska Arvid och jag ta flyget upp till Norrland och Sundsvall för att hälsa på mormor, morfar och morbror och säkert en del annan släkt också! Han kommer att bli en väldigt berest kille!

Att man kan älska någon så gränslöst mycket som man bara känt i 10 månader. Det är så att hjärtat svämmar över alltid!

♥♥♥ Arvid, mamma och pappa älskar dig till världens ände! ♥♥♥

På väg till kusin A's 2-årskalas!
Publicerat: 2011-10-24 @ 14:50:05


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!