BVC 111208

Arvid växer som han ska, något mindre i vikt men det kan ju bara förklaras av hur mycket han rör på sig! Dock så skulle han börja dricka mjölk till middagen samt byta ut grötmålet mot ytterligare ett lagat mål.. få ta de som det blir.. vi får göra massa matlådor till Arvid och så få han äta gröt när det inte passar med lagad mat. Sedan fick han även två sprutor (mot kikhosta, äkta krupp, stelkram, polio, hjärnhinneinflammation, öron-och lunginflammation).

Nästa besök på BVC blir då Arvid är 18 månader, vilket innebär mitt i sommaren! Känns som en evighet nu...

Detta är Arvid nu, snart 1 år:

Vikt: 9660g (+400g)
Längd: 76cm (+2cm)

Som sagt.. han har inte riktigt än passerat 10-kilossträcket men han är på god väg!!

Han har börjat att behärska tekniken med att gå väldigt väl nu, även om det kan vara lite svajigt ibland. Å att vinka till alla är superkul! Snicksnackar hela tiden, pekar och ger ifrån sig höga tjut titt som tätt! Nu rivs inte tornen längre utan nu byggs de! Böcker vill han gärna läsa och peka i (även Ipaden börjar bli väldigt populär nu). I kläder så blir det numera 80/86. Favismaten är fortfarande spaghetti med köttfärssås samt laxgryta. Nu är det även "fritt fram" att äta all våran mat! Känns jättebra! Vi kommer dock fortfarande att tänka på att inte salta och steka maten för mycket ändå! Det mår ju ingen bra av!

Arvid sover hela nätter. Han få gå och lägga sig mellan 19-19:30 och sover allt som oftast ända fram till kl. 05:30-06:00, vilket är helt okej! Han vaknar mycket sällan nu på natten! Ska vara att han drömmer något eller att han håller på att bli dålig/förkyld. Nu tror vi även att det kan vara fler tänder på gång!

Vi har fortfarande inte någon ny tid hos sjukgymnasten, kommer nog nu att bli till sommaren. 9 januari 2012 så ska vi på återbesök hos ortopeden. Då har ju Arvid sovit utan skena sedan julafton! Där får vi hoppas att allt kommer att gå bra!

Kommande vecka kommer det att hända mycket! På fredag 16 december ska vi ju ha 1-års kalas för släkten! Mormor, morfar och morbror kommer ju ner från Sundsvall med flyget på torsdagen! Och dagen efter hade vi tänkt att ha Lilla Julafton! Sedan blir det lugnt tills det är dags för riktiga julafton hemma hos Arvids farmor och farfar! Så himla mycket mys att se fram emot alltså!

Nästan så jag inte vågar säga det men lite snö nu hade inte suttit fel..

Publicerat: 2011-12-11 @ 18:03:03


1 kommentarer
Postat av: Maria

Tiden går så himla fort!

2011-12-12 - 08:32:00 | URL: http://mischomascho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!