Sneakpeak på Arvids julkalender!

Imorgon så ska Arvid få öppna sin allra första julkalender! De andra jularna så har han varit lite för liten för att förstå men i år så! Påsarna är från märket Jabadabado.





Publicerat: 2013-11-30 @ 15:50:33


Pall med päls!

Har länge velat klä på våran pall med något mjukt! Hittade teddypäls samt stoppning som jag beställde hem från Panduro.se. Väl hemma så var det bara att sätta igång! Tog två lager av den tjocka stoppningen och limmade fast dem på pallen med limpistol. Sedan så tog jag bort benen och måttade ut teddypäls och häftade fast den runt hela sittdynan. Det var hur enkelt som helst! Nu har jag min alldeles unika pall INGOLF från IKEA! Fick nog lite av en blondad tand för göra om mera saker! 


Publicerat: 2013-11-27 @ 20:09:43


Julkransar!

Ikväll pysslade vi ihop lite julkransar att hänga på dörren! Tänk, bara 1 månad kvar till julafton nu!! Härligt!





Publicerat: 2013-11-24 @ 17:07:05


Utehäng!

Idag har det varit närmare minusgrader på termometern, så då fick vi äntligen plocka fram overallen åt Arvid! Så ut till lekparken i strålande vintersol! Arvid härjade runt medan Sigrid hängde i barnvagnen och spanade runt!


Publicerat: 2013-11-20 @ 20:25:22


TV-bänk!

Så svårt det var att välja TV-bänk då?!!! Antingen blir det en vit, eller så en i mörkt trä. Väggarna kommer att vara ljusa, soffan är i svart skinn, och soffbordet är en mörk kista i shesamträ. Löjligt svårt val! De får inte vara för långa heller, runt 150cm och inte för höga, max 60-65cm. De nedan är hittade på möbelgrossen.se, halens.se och mio.se

Publicerat: 2013-11-18 @ 11:42:33


Väggar och tak!

Idag är D ledig så då får han massvis med tid att fortsätta med vardagsrummet! Taket är numer nedsänkt och panelen Moelven Trend Rough håller på att sättas upp! Gipsväggarna är klara för bli tapetserade! Har dock inte riktigt valt ännu, vill vänta tills panelen på kortsidan är ditsatt. Takspots från Malmbergs är inhandlade med, så det känns verkligen på gång nu!



Publicerat: 2013-11-15 @ 11:30:59


Chocochock muggkaka från Arla!

Vet inte hur jag kom över detta recept, men testade det nu för första gången! Hade varken vispgrädde eller hallon till, utan tänkte bara "testa", jag menar, laga kaka i micron! Blev så gott!! Kan bara tänka mig med en skopa fin vaniljglass.. Mums!!


Här är receptet som jag hittade hos Arla: 

2 portioner 

Ingredienser
3 msk Arla® Svenskt Smör
3 msk vetemjöl
3 msk strösocker
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
3 msk Arla® mjölk

Tillbehör
1 1⁄2 dl Kelda® Vispgrädde
1 dl färska eller frysta hallon

Gör så här:
Lägg smöret i en porslinsmugg som rymmer ca 3 dl. Smält det i mikrovågsugn ca 30 sek. Blanda ner övriga ingredienser och rör till en slät smet. Fördela hälften av blandningen i en lika stor mugg. Tillaga i mikrovågsugn 1 -1 ½ minut, de ska vara lite kladdiga. Vispa grädden och servera den till, garnera med hallon.



Publicerat: 2013-11-12 @ 16:58:32


Hjälp behöves NU!



Tyfonen Haiyan som har dragit in över Filippinerna har drabbat miljontals människor. Som alltid i katastrofer är det barnen som drabbas hårdast. UNICEF finns på plats och högsta prioritet är nu att rädda barns liv. De får ut mediciner, mat, rent vatten och hygienartiklar till de drabbade barnen och deras familjer.

Hjälp UNICEF att rädda barns liv, ge en gåva på unicef.se eller SMS:a LIV till 72 900 för att ge 100 kr.

 

Direktlänk till insamlingen är:http://unicef.se/ad/B184C1?target=/ge-pengar/katastrofhjalp-tyfon.


Publicerat: 2013-11-11 @ 13:50:52


Melodifestivalen 2014!

Ja, nu kan man boka in sig på nästa års Melodifestival! Är grymt sugen på att gå detta året! Någon som vill hänga på?? 15 februari är datumet för deltävlingen i Göteborg och Scandinavium! 🎶



Publicerat: 2013-11-06 @ 12:25:51


Premiär för pepparkakor!

Idag när vi kom hem efter att ha hämtat Arvid på föris så hade jag förberett för att baka pepparkakor! Jag kavlade och bakade, Arvid kavla och stoppa det mesta av degen i munnen och Sigrid satt mest och skrattade åt Arvid som spexade sig med degen! Nåja, vi gjorde en plåt med dem nya pepparkaksformarna som jag skrivit om tidigare! Det blev en salig blandning av traditonella som unika former! Huvudsaken är ju att få umgås!!



Publicerat: 2013-11-05 @ 16:02:52


Loppi Blogbag!

I torsdags fick jag avin i brevlådan där jag kunde hämta ut Loppi Blogbag!
Filmen Croodarns såg vi nästan direkt och sedan testade vi chokladbaren Reztart till eftermiddagskaffet! Faktiskt god, trodde inte det!

Har även nu hunnit testa deon från Barnängen, luktade så fräsch! Återstår att se om den hållet vad den lovar!

Sweet Drops Stevia choklad testade jag i min Nespressolatte, tyckte det blev så helt okej, men föredrar nog den utan!

Kvar att testa är kryddan Coriander&Chilli från Santa Maria, så få plantera in en maträtt där den passar!

Tack än en gång snälla Loppi för denna Blogbag!





Publicerat: 2013-11-03 @ 11:21:08



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!