Bra start på måndag!

Idag så var vädret inte något vidare, massa dimma och kallt.. så vi packade vårt pick och pack och drog till Åbybadet med bästa svägerska M och gosigaste kussen A! Hur mysigt som helst var det! Ett jättefin avdelning för småbarn och bebisar (nog för att det kom en och annan tonåring som skulle spexa runt de med... )

Nåväl, visste inte riktigt om Arvid skulle tycka om det, men ojaa! Han var som fisken i vatten! Här åker man inte rutchkana på rumpan nej, det ska vara med huvudet före!! Tokunge! Efter någon timme så duschade vi och åkte för att äta en sen lunch på donken.. hade med mig mat till Arvid, men han ville hellre äta sin hamburgare som han fick i sitt Happy Meal tillsammans med mjölk! Han lyckades t.o.m. klämma hela hamburgaren.. Leksaken som han fick var en DJ som spelar en monoton ljudslinga, jobbig att höra allt för mycket, men här hemma så dansar han tillsammans med den.. haha!!

Så, där får pappa ta med Arvid då han blir föräldraledig nu nästa måndag.. och då ska jag ju börja jobba heltid, varje dag, hela veckan.. gulp.. tur att det är mycket spännande på gång på jobbet!!! Och så kan man ju alltid längta hem på eftermiddagarna och se fram emot helgerna!!

Arvid med sin allra första McDonald's leksak
Publicerat: 2012-03-26 @ 21:29:16


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!