DIY (Do It Yourself)!

Maken har många gånger pratat om att göra egen öl...nåväl... det har surfats och funderat och så har det funderats lite till.. och så nu idag åkte han till Essensspecialisten, som ligger i Mölndal och köpte DIY Coopers, som är australienstiskt märke. Det går även att beställa via nätet, men det låg ju inom räckhåll så varför inte... och vad jag minns så var ölen Down Under oftast utmärkt goda och smakrika!
Tja..Dunderglöggen som jag gjorde innan jul smakade ju gott, om än starkt.. får återkomma i smakfrågan..
Såg även att det finns hela 19 olika ölsatser från Coopers Brewery och varje ölsats ger upp till 23 liter öl(!). Grillfest till sommaren någon?
Publicerat: 2012-01-25 @ 20:17:25


Promenad!

Förra veckan så fick jag denna bild skickade till mig då jag var på jobbet.. Far och son som var ute på en promenad! Mys!! Det kommer att gå som en dans från och med 2 april, då jag ska börja jobba och D ska vara hemma på heltid! Fast det har jag vetat hela tiden!

Bilden är tagen från promenadslingan vid Hummerviken.
Publicerat: 2012-01-24 @ 19:53:44


Första konstverket i Duplo!

Idag, medan vi väntade på att lunchen skulle bli färdig så läste jag tidning och Arvid satt snällt på golvet lekandes med sitt Duplo.. hittills så har han inte satt ihop klossarna utan mest slagit ihop dem, kastat iväg dem. Döm om min förvåning då han helt plötsigt har bygg ihop detta konstverk!!

Publicerat: 2012-01-24 @ 19:48:36


Pulkaåkning!

Igår så snöade det och vi hade en sådan tur att snön låg kvar på backen nu på söndagen att vi äntligen kunde inviga pulkan!! Vi joggade runt, runt i trädgården och Arvid satt snällt i pulkan! Nu får vi hoppas på att det kommer att finnas snö uppe i Sundsvall då vi åker upp för att hälsa på mormor, morfar och morbror i början av mars!
Publicerat: 2012-01-22 @ 21:40:24


Ska vi bada?

Nu har Arvid börjat att "svara" på en del frågor.. t.ex. "Ska vi bada?" eller "Ska vi borsta tänderna?", och då får man till svar "Da!" och så pekar han bort mot toaletten, eller så springer han bort och klappar på dörren! Sötis.. eller när man är på toa.. så drar han fram sin Bumbo, pekar på duschen och säger "He!" Jo, mamma fattar att du vill bada, men inte typ 5-6 gånger om dagen.. 3-4 gånger i veckan få räcka.

Detta påminner mig om att jag ska göra iordning hans årsbok! Ska beställa den från Fujifilm.. fick en rabattkod av Fortum för ett tag sedan som bjuder på en fotobok! Inte så illa.. det enda man behövde betala var frakt samt om man ville ha fler bilder än vad som ingick! Det får nog bli helgens storprojekt.. att välja ut bilder på Arvid från hans allra första år.. det har ju blivit en hel del om man säger så....

Publicerat: 2012-01-18 @ 22:25:24


Vårnytt!

Fick hem min beställning från H&M, där majoriteten av beställningen bestod utav sommarkläder till Arvid och till mig.. tänkte slå på stort i år och beställa två bikinis till kommande sommar (har nog inte köpt ny på typ två år nu...)! Så nu vill vi har en riktigt varm och badvänlig sommar!!  Sedan skickade jag även efter ett par chinos, mest för att de såg så sköna ut på modellen.. och visst var det så! Hur sköna som helst! Så jag klickade hem ytterligare ett par, fast i en annan färg (beige)..

Arvid fick en del också, pikétröja, solhatt, shorts, pyjamas och ev. ett par jeans.. det är lite svårt med byssor till den lille herrn.. mycket för att byssorna inte sitter uppe.. de bör ha antingen resår i midjan eller ska vara reglerbara.. nåja.. men så surfade jag in på Kappahl istället.. åhhh, vad mycket fint! Hittade ett par joggingbyxor till Arvid och lite mer där till... kanske få bli en tur till Kappahl imorgon efter jobbet eller så beställer jag hem via nätet..
För den som kanske hittar något så har jag några rabattkoder!
H&M: 9602 ger 10% på hela sortimentet på ord.pris! Gäller t.o.m. 2012-01-22
Kappahl: 03171 ger 25% på det dyraste plagget till ord.pris! Gäller t.o.m. 2012-01-23
Publicerat: 2012-01-18 @ 22:08:25


13 månader

Imorgon blir lilla herrn 13 månader gammal! Och nu har han snart varit utan nattskena i en månad.. Underbart! Vi hade tid i måndags och där fick Arvid provgå för läkaren och så böjde han hans små fötter. "Inga problem, ser jättefint ut, mjuka fötter har han minsann!" Så om 4 månader så ska vi på återbesök, men denna gång är jag inte ett dugg orolig!

På bilden så är vi på väg till ortopeden.

(Detta är ett provinlägg från ipad med blogg.se app...)

Publicerat: 2012-01-15 @ 20:58:20


Julgransplundering

I helgen så började vi att plocka bort alla julsaker, stjärnor och sist men inte minst, julgranen! Arvid som är överförtjust i lampor av alla dess slag, skulle ju självklart vara med, trots snorig näsa!

Så nu har även vi "bidragit" till någon av de Påskefyrar som ska brinna på Påskafton. Ni som inte vet vad detta är, googla på Påskefyr så får ni se! Ganska roande måste jag säga.. vår gran låg ute i max 30 minuter innan det var två små grabbar som tog hand om den, för att gömma den tills det blir dags!! Få se om Arvid få se sin första i år!

p.s vinnarna i Tröstistävling - you got mail...
Publicerat: 2012-01-10 @ 11:41:24


Nyduschad!

Så här såg det ut igår morse, då Arvid invigde sin nya morgonrock från PoP, något för stor, men till sommaren kommer den att vara perfekt! Så nu önskar vi varma, soliga och ljusa långa sommardagar! Det är ju vad man längtar till nu, när det är kyligt, blåsigt, regnigt och att det blir mörkt alldeles för fort ute!
(p.s första inlägget från imac.. lite pilligt, men man får lära sig!)
Publicerat: 2012-01-04 @ 23:17:29


Uppgradering!

För ca. 1 månad sedan så lade min (äldsta) bärbara dator av. Kunde dock rädda det som fanns på hårddisken. Och nu, på nyår så lade datorskärmen av till vår stationära dator.. mycket på en gång! Men, vi har egentligen haft behov av en ny dator (stationär) och efter att ha haft PC i alla år, så har vi nu bestämt oss för att gå över till att köra Mac!

Vi har varit väldigt nöjda med Apples Ipad 2, som vi införskaffade tidigt i höstas och efter att ha testat på familjen E's MacBook Pro, samt provkört lite på elektronikvaruhusen, så beställde vi iMac!

Ska bli spännande att blogga på den! Förhoppningsvis så kommer den i denna vecka!


Bild från Apple.
Publicerat: 2012-01-02 @ 22:30:37



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!