Min första morsdag!

Idag så firade jag min allra första morsdag! Supermysigt! Fick sovmorgon till kl. 9 och sedan god frukost med triss-skrap! Vid ett-tiden åkte vi för att fira min mans mamma och Arvids farmor! Vi fick godaste maten och tårta! En härlig helg trots regn och blåst!

 

Arvid i en gammal dock-Emmaljunga.

Publicerat: 2011-05-29 @ 21:42:43


Mini på IKEA!

Idag så åkte vi in till stan för att bl.a kolla på braskaminen (Handöl 54T) som vi hade tänkt ha i vardagsrummet. Tyvärr så hade Elda-butiken stängt. (Vi hade helt missat att de hade sommarstängt lördagar!). Så D får åka dit en vardag istället och titta!

Efter det så åkte vi till IKEA för att kolla på fotöljer, för inte kan inte man ha en stor, (och ful) soffa med dess rygg mot kaminen, så den måste självfallet bort! Typiskt nog så var stolsramen slut lager. När jag kontrollerade saldot hos IKEA igår natt fanns 3 st, men tjii fick man! Så vår POÄNG med fårskinnsklädsel får vi köpa en annan dag...


Arvid i mini-POÄNG.
Publicerat: 2011-05-28 @ 19:12:44


Tävling: Presentkort Sovtex!


Jag tävlar hos Millah om ett presentkort värde 500:- hos Sovtex.se
Publicerat: 2011-05-25 @ 19:49:05


Tävling: Vinn en vit Iphone 4!

Jag är med och tävlar om en vit Iphone 4 hos modellinglove! Så mycket snyggare den är i vit än svart då!


Bild från modellinglove.se
Publicerat: 2011-05-25 @ 15:51:35


Inbjudan: Buzzadorkampanj för Knorr Bag of Taste!


Känns som jag får väldigt många inbjudningar från Buzzador just nu! Riktigt kul! Älskar att få testa saker och sedan babbla om dem! Denna gång kanske jag får vara med och testa Knorr Bag of Taste! Verkar vara perfekt i en barnfamiljs vardag! Snabbt, enkelt och (förhoppningsvis) gott också!!


~.•:♥¨♥:•.~~.•:♥¨♥:•.~~.•:♥¨♥:•.~~.•:♥¨♥:•.~~.•:♥¨♥:•.~~.•:♥¨♥:•.~~.•:♥¨♥:•.~~.•:♥¨♥:•.~~.•:♥¨♥:•.

Nyfiken på att bli en Buzzador?


En Buzzador...
  • är en nyfiken person
  • gillar att vara först ut att prova nya produkter och tjänster
  • är en social person med ett stort socialt nätverk
  • gillar att diskutera med sina vänner
Vad gör en Buzzador?
  • får inbjudningar till kampanjer för produkter eller tjänster
  • läser information och anmäler sig på webben
  • tar emot kampanjpaket
  • provar själv
  • diskuterar med sina vänner, sprider kunskap och delar (oftast) ut varuprover dvs. Buzzar
  • rapporterar efter sina buzzningar genom att skicka blixtrapporter samt bilder
  • rapporterar på webben in sina erfarenheter av kampanjen och produkterna.
  • Många Buzzadorer sprider också budskapen via sin blogg, på forum, twitter, facebook, myspace och andra kanaler.
Varför blir man en Buzzador?
  • man gillar att prova nya produkter och tjänster
  • man tycker om att diskutera med sina vänner
  • man vill påverka utvecklingen av nya produkter
Många Buzzadorer är bloggare och Buzzadorer och Bloggare har till
stor del samma drivkrafter.

Vill du också bli en Buzzador? Registrera dig här. >>
Publicerat: 2011-05-25 @ 14:46:28


Nya skor!

Fick mail från Skoplejset med en rabattkod om 20 % på hela köpet! Skulle behöva uppdatera och ett par nya Vagabond Samos (min favvissko) står högt upp på önskelistan! Undra om D är i behov av nya sneakers tro...

Bild från Skoplejset.

 

Ange SP20 i varukorgen för att få din rabatt. Erbjudandet gäller till och med 29 maj.

Publicerat: 2011-05-25 @ 14:14:41


Kaffepaus!?

Jag undrar om det är färgen på muggen eller om det är drycken inuti som hägrar... får väl hoppas på det förstnämnda.. tillsvidare i alla fall!

 

Publicerat: 2011-05-25 @ 13:58:22


Sked från BabyBjörn!

Fick hem en superfin, grön sked från BabyBjörn idag! Detta bara genom att gilla BabyBjörns skandinaviska sida på Facebook! Tack så mycket! Den blev mycket uppskattad!

Publicerat: 2011-05-25 @ 12:04:08


Snicksnack vänner emellan!

Ibland så lyckas man ta ögonblicksbilder. Detta är en sådan! Önskar bara att man hann filma också, eftersom Arvid "pratade" med Molle som jamade till svar. Undra bara vad de pratade om??

Publicerat: 2011-05-25 @ 11:57:54


Goda vanor börjar tidigt!

Hemma hos mormor i Sundsvall så fick Arvid testa på det där med tandborstning (mormor är tandsköterska). Verkade som han tyckte det var väldigt skönt iaf. Tror det kliar i hans tandkött, och det såg ut som tänderna i nederkäken var på väg... spännande!

Publicerat: 2011-05-25 @ 11:49:21


Nu ska lille Molle buzza!

Kom med i Buzzadors kampanj för Purina PRO PLAN, så nu ska vi bara vänta hem paketet så ska lille Molle få testa ett nytt kattfoder! Måste fundera på vilka andra kattvänner vi kan tänkas buzza på..
Publicerat: 2011-05-23 @ 20:03:59


Taklampor!

När jag var med lillebror på Mio i helgen så fick jag syn på två potentiella taklampor till vardagsrummet i New England-stil! Så nu har jag tre olika lampor att ev. välja emellan, i tre verkligen olika prisklasser!


Craven för 990kr


Retro för 2250kr

Bilder från Mio.
Publicerat: 2011-05-23 @ 12:05:08


Sover sött!

Hmm.. ibland så är Lilleman tröttare än vanligt.. har nu sovit i över en timma, mot vanligtvis 30-40 minuter.. men jag antar att han behöver sova så... mycket att smälta från den gångna helgen kanske, med flygresor, ny miljö, nya människor.. han får sova tills det är dags för lunch om han inte vaknar innan!

Publicerat: 2011-05-23 @ 11:55:47


Termosmugg!

Vet inte riktigt vad jag skulle göra utan min termosmugg egentligen!? Hade länge kaffet i en vanlig mugg men det blev oftast som oftast kallt eftersom Arvid precis ville ha uppmärksamhet då man skulle till och dricka! Men inte nu, nu kan jag låta det stå ett par timmar och det är fortfarande varmt! Perfekt för oss mammor som kräver kaffe men inte vill dricka det kallt för jämnan! Köpte min mugg hos Jula för 89 kr!

Skulle vilja ha en mugghållare till barnvagnen också... var hittar man en sådan?


Publicerat: 2011-05-23 @ 11:21:21


Hårresande lintott!

Hur mycket hår har Arvid egentligen! Tjaa.., inte är det mycket, men mycket ljus blond kommer han nog bli! Men han har ju det han brås på!


Man kan ha mycket skoj med bara en ballong...

Publicerat: 2011-05-21 @ 22:05:59


Presenter & fiskedamm!

Idag så åkte vi ut en snabb sväng till Birsta City för jag ville köpa något till lillebrorsans nya köksbord. Så inne på Hemtex hittade jag fyra bordstabletter och två vita löpare. När vi gick ut så hade Ö.B något födelsedagsjippo där de bl. a hade en fiskedamm för barnen. Arvid äter ju inte godis, men självklart så skulle han få fiska i fiskedammen! Blev riktigt nöjd då han fick sin rosa prassliga godispåse! Sedan tidigare så hade jag snott åt mig åt mig en röd ballong på McDonald's till Arvid.. allt för att hålla humöret uppe! Efter det åkte vi till brorsans lägenhet för lite fika; kaffe och wienerbröd.


Whoa! Min första ballong och fiskedammspåse!


Lillebror har fått det riktigt fint i lägenheten! Grymt jobbat!

Publicerat: 2011-05-21 @ 21:55:57


Matlagning vs. barnprogram!

Medan jag var smakråd åt min lillebror J för lite möbler ute på Mio så fick Arvid hjälpa mormor hemma med att laga mat.. eller ja.. barnprogrammet verkade vara mera intressant än att hacka grönsaker till kvällens sallad! I alla fall i 5 minuter, hahaha! Sötis!

Publicerat: 2011-05-21 @ 21:38:32


Timrå IK har fått en ny supporter!

På torsdagen åkte vi ut till Birsta City och då kunde jag inte låta bli att köpa denna söta mössa till Arvid! Så nu hoppas vi på att det går bättre för Timrå IK denna säsong!

Publicerat: 2011-05-21 @ 21:28:33


Första flygturen!

I onsdags så flög Arvid och jag upp till Sundsvall för att besöka Arvids mormor, morfar och morbror! Så vi åkte ut till Landvetter, vilket blev Arvids allra första flygtur! Var lite nervös att han skulle få ont i öronen eller så men han var exemplarisk! Jag ammade honom vilket gjorde att han somnade och sov sig igenom hela flygresan på ca. 1 timma.

Publicerat: 2011-05-21 @ 21:21:14


Barnmat!

I helgen har jag lagat massor av smakportioner till Arvid! Han har hittills ätit olika puréer av bl.a. morot, broccoli, majs, ärtor, potatis, palsternacka m.m, vilket har gått jättebra! Sedan har han även smakat på mango- och katrinplommonpuré (oftast tillsammans med Sempers milda havregröt).

Så nu går vi vidare..  jag lagade kött-, kyckling- och fiskpuréer samt två såser (kött- & fisksås). Sedan gjorde jag även en rotmospuré (morot&rotselleri) samt hallon-blåbär- och jordgubbspuréer! Perfekt att ge på hans gröt eller som efterrätt! Nu är frysen full så nu kan mamman lugnt ta fram när det är dags ett bra tag framöver! ;-)

Måste säga att det är lättare att laga mat än vad jag trodde! Den enda begränsning ska i så fall vara antalet iskubslådor!

Nästan allt jag har lagat har jag hittat i denna bok som jag beställt från familjeapoteket.se


Bild från familjeapoteket.se
Publicerat: 2011-05-15 @ 21:35:15


Presentkort Lindex!

Har fått genom Lindex Shop Online möjlighet att ge bort mode för 50kr till 5 personer! Så då tänkte jag lotta ut dessa till mina läsare!

Det enda du behöver göra är att kommentera detta inlägg genom att uppge din emailadress samt namn! Du kan kommentera t.o.m 17 maj kl. 22:00 då jag slumpmässigt drar 5 personer som jag skänker ett presentkort på 50kr att handla för hos Lindex Shop Online.

Update:
Nu har jag äntligen dragit vinnarna! Beviset kommer på era email!

Emelie
Johanna
Mary
Maria
Ida


Bild från Lindex Shop Online
Publicerat: 2011-05-15 @ 21:09:16


Nyanställning!

I dagens GP (har inte hittat det på gp.se) skrivs det om där jag arbetar (Electronic Defence Systems)! Roligt att läsa om företaget och att de nu kan börja nyanställa igen! Sist var nog 2008(!) de anställde flertalet personer, vilket är att betrakta som längesedan för ett teknikföretag som måste ligga steget före!

Så om man går in på lediga tjänster på Saabgroup.com så finns det en hel del annonser i Västra Götelandsregionen! Bl.a så behöver min avdelning verifierare av antenn och mikrovagssystem. Så om du eller någon du känner skulle passa, sök vet ja, så kanske vi syns till hösten!

Ska faktiskt bli skoj att få komma tillbaka till senhösten igen, dock på deltid, då D och jag ska dela på föräldraledigheten fram till årskiftet 2011/2012. Detta påminner mig att jag bör planera in ett besök på jobbet med Lilleman innan alla tar semerster!


Publicerat: 2011-05-11 @ 14:40:55


Taklampa OTTAVA!

Sitter och lyssnar på Melodifestivalen deltävling 1 & samtigt försöker få inspiration till hur vi vill ha vardagsrummet! Vad vi vet är att vi båda två vill ha lite New England-stuk på rummet, och satt och surfade på lite taklampor.. hittade denna från IKEA. Står att den är 22 cm hög, 33 cm bred och 33 cm lång. Får nog spana in den nästa gång vi besöker varuhuset! Någon som vet var man kan hitta liknade lampor annars? Annars hade den ett väldigt bra pris, 299kr!


Bild från IKEA.
Publicerat: 2011-05-10 @ 21:59:24


Sjukstuga!

Jaha.. stackars liten.. Han var lite gnällig så jag gav honom mat i sängen o så däckade han, bara 1 timma efter att vi klivit upp! Lite snor och feber har han, men annars verkar han vid gott mod! Gav honom en Panodil Sup o rensade med Näsfrida. Nu ligger han o sover i vårt svala sovrum. Få se hur länge han kommer att sova.. han brukar sova ca. 30-40min åt gången numera, vid tre olika tillfällen...

Publicerat: 2011-05-10 @ 09:47:12


Bli testpilot på Arlas Gammaldags Filmjölk!

Gör som jag och anmäl dig till att få testa Arlas gammaldags filmjölk via Smartson!


Bild från Arla.
Publicerat: 2011-05-10 @ 08:58:37


BVC 110509

Idag var det dags för Arvids andra vaccination (stelkramp, kikhosta, polio, hjärnhinneinflammation, krupp, öron- & lunginflammation). Stackars liten, blev så ledsen vid andra sprutan! Hoppas att han klarar sig från att få feber! Sist blev han bara lite extra trött! Just nu sover han söt, får se hur det blir i natt och imorgon!

Detta är Arvid nu, snart 5 månader:

Vikt: 7240g (+700g)
Längd: 64,5cm (+0,5cm)

Helt enligt alla kurvor och nästa gång vi ska till BVC (13 juni), så ska vi även träffa läkaren för 6 månaders-kontroll!


...och nästa måndag (16 maj) så blir Arvid hela 5 månader! Tiden går så fort!
Publicerat: 2011-05-09 @ 20:10:22


Sköna maj!

Vilket väder! Helt underbart! På lördagsmorgon bar det av till stan och Plantagen för att köpa prydnadsbuskar! Tre stycken av arten Spiraea blev det, två vita och en mörkrosa! Så nu hoppas vi att de överlever! Söndagen spenderades en stund i lekparken, Premiär i gungan för Arvid (med stöttning av pappas arm)! Han gav ifrån sig lite nya glädjetjut! Sedan fortsatte vi ner till småbåtshamnen vid bron mot Hälsö. På vägen dit somnade Lilleman i vagnen! Kvällen avslutades med lite fotboll tillsammans med pappa!







Publicerat: 2011-05-08 @ 20:08:44


10% rabatt hos hm.com!

Just nu får du 10% rabatt* på hela köpet när du handlar i nätbutiken eller från katalog!
Erbjudandet gäller t.o.m. 2011-05-15, ange bara rabattnummer 9250.

*Erbjudandet gäller endast nybeställningar, kan inte kombineras med andra rabatterbjudanden och gäller inte prissänkta varor eller varor med ett kampanjpris. Rabatten gäller även HOME-sortimentet!

Till butiken!

 

Publicerat: 2011-05-05 @ 22:44:55


Gåstol!

Idag hemma hos farmor så fick jag testa kusin Annleas gamla gåstol. Visst, den är rosa, men så rolig den var! Färgglatt det gillar jag! Dock så är det en liten bit kvar innan jag kan gå runt med den, men vänta bara!!



Publicerat: 2011-05-05 @ 22:22:04


Ärtor, kan det vara något?

Idag gick vi in på den 4:e smakisen; ärtpuré och visst gick det hem! T.o.m så att Arvid (nästan) ville äta själv! Om man nu ska rangordna smakisarna så blir listan så här:
  1. Morotspuré
  2. Majspuré
  3. Ärtpuré
  4. Broccolipuré
Så efter några dagar med ärtpuré, så blir det nog att testa palsternackspuré. Sedan går vi över till lite sötare saker så som bananmos, mangopuré och lite olika bärpuréer.

Publicerat: 2011-05-05 @ 22:15:42


Fri leverans hos name it!

Fick just mail från CLUB name it där de bjuder på frakten om du handlar för minst 400kr! De har ju hur söta och coola kläder som helst ju! Är du inte medlem, passa på att bli det och så bjussar de på frakten! Ange bara kod NIAPR11 i kassan!


Bild från name it.
Publicerat: 2011-05-03 @ 13:28:08


Ny leksak!

Arvid har i ungefär 2-3 veckors tid att börja intressera sig för sina fötter. Ser rikigt gulligt ut när han försöker nå dem när han ligger ner på rygg! Och visst lyckas han! Upptäckte en morgon att han låg helt vaken lekandes med sina fötter! Sötis!


♥♥♥ Sötaste! ♥♥♥
Publicerat: 2011-05-02 @ 21:52:08


Mums!

I helgen passade vi på att testa ytterligare en smak, nämligen majspuré! Inte helt fel! Allt försvann i alla fall!

Publicerat: 2011-05-02 @ 21:45:45


Härlig helg!

Underbar helg med lagom mycket att göra! En lördagspromenad ner till hamnen, där det var knallemarknad, och för att äta glass i strålande sol! På kvällen åkte vi bort till Gillholms för grillning! På söndag var det mysfika borta på Västervägen!


Perfekt att sitta i skuggan på altanen och läsa bok!
Publicerat: 2011-05-02 @ 21:41:57



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!