Heldag i stan!

Det gick jättebra hos sjukgymnasten idag! Arvid har förbättrats mycket och hon rekommenderade hädanefter naturlig töjning, dvs. genom att hålla t.ex. leksaker åt det lite jobbigare hållet. Så skönt att det går framåt! Kändes riktigt tufft för 4-5 månader sedan, då han var så himla stel, då det även pratades om operation... huga!

Sedan styrde vi kosan till IKEA Kållered för att äta lunch och inhandla lite saker, bl.a lite för att barnsäkra där hemma! Han börjar bli riktigt snabb på golvet nu och gör en 360 på ingenting alls! Och sitter ett bra tag utan stöd också! Känns som han börjar bli mera nöjd nu, när han dels kommer framåt och dels kan se världen ur en annan synvinkel! Lilla stora gubben!

Sedan efter IKEA åkte vi och hämtade D, som äntligen gick på semester/föräldraledighet!

Ett moment slapp vi i alla fall, handlingen! Gjorde det igår, 30 minuter innan ICA stängde.. minimalt med folk, och så beställde jag jordgubbar så slipper vi ränna runt imorgon för att hitta... strunt samma (nästan) vad de kostar, på midsommar ska det vara svenska, goda, röda jordgubbar, så det så! Ingen midsommar utan de röda gubbarna!

Så, imorgon.. midsommarafton!


Publicerat: 2011-06-23 @ 17:33:07


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!