Sugkoppstallrik!

Funderade på om en sugkoppstallrik är något att ha? När Arvid ska få börja äta lite själv, så lär ju mer hamna på golvet än vad som görs nu. Visst, det kanske hör till men, lite kan man ju minimera. Kanske han ska få det i 8-månaderspresent?!

Googlade runt, och det fanns en uppsjö tallrikar! Denna sugkoppstallrik med Mumin-motiv från Rätt Start hittade jag hos Lekmer för 89 pix! Tål både maskindisk och micro!


Bild från Lekmer .
Publicerat: 2011-08-13 @ 22:54:50


2 kommentarer
Postat av: Lina L

Visst är tallrikarna jättefina och tanken är ju god att de ska sitta fast. Dock gör de inte det om man försöker sätta fast dem på plastbordet på Ikeas barnstol Antilop. Så jag lämnade tillbaka tallriken jag köpte. Då tycker jag Babybjörns tallrik fungerar bättre (http://www.babybjorn.se/produkter/kok/tallrik-och-sked/tallrik-och-sked/). I och med att det inte finns någon kant som man lätt kan få tag på så fick tallriken för det mesta stå kvar iaf. :)

2011-08-14 - 07:48:42 |
Postat av: Lisa

Aha..för IKEA's matstol har ju vi oxå! Då ska jag inte köpa den, Lina! Får bli en fin från BabyBjörn istället! Skeden fick han hem för ett bra tag sedan och han älskar verkligen den skeden! Bra att gnaga på oxå är den! ;)

2011-08-14 - 09:18:08 | URL: http://skargardsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!